Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 27 Veljača, 2009, 14:00:46 ---bog vas mazo samo bježite pa bute ostali bez skutera.
znate vi to da vam murja može zapljeniti skutere zbog tih radnji(bježanja) i to po zakonu a da vi možete plakati do mile volje.
--- Kraj citata ---
Mladost - ludost :icon_tongue:
Ili kak bi moj stari reko: "Leta je, pameti ni! :icon_biggrin:
Sve ćemo videt kad dobim odgovor na žalbu koju sam upravo sastavio do kraja. Moram ju poslat još. Jel najbrže da se poštom pošalje? :icon_scratch:
gokiSP:
ja sam skoro svaki put pobjegao kad me je murjak zaustavljao...recimo da su me pokusali zaustavit 50 puta a ja sam im sta 2 puta i zato sam imao 3 suda i na srecu stara zna suca pa mi je sva 3 puta dao samo ukor a da nisam dobio ukor morao bi sve ukupno platit 18 tkn kazni...e da jedina kazna je sto je runner u 2 navrata po jedan dan prespavao u policiskoj garazi...
dhorvat:
ma u samoboru imam veze na sve strane. Stara mi radila u policiji, poznam jedno 10 policajaca, od kojih su 2 visoko pozicioniranja, stara mi pozna sutkinju... SVE! Samo ne j#beni Zagreb
gokiSP:
pa ne izlazi onda iz samobora i to ti je to... :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 27 Veljača, 2009, 13:45:49 ---Brijem da ću napravit ovo kak sam i nekada imal:
Kazna za ovo nije velika (300 kn), a mogu bježat jer dok bježim nema boga da vide tablicu :nono:
--- Kraj citata ---
Za to ti je kazna isto kao i da ti je pod sicom pa je onda bolje da ju tamo drzis jer ovako postoji mogucnost da ti vidi broj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju