Tehnički kutak > Tuning skutera

Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)

<< < (8/10) > >>

Punisher:
Eh onda super, dakle udrite po gasu i ne bojte se za blokadu.
Thx roby  :icon_thumright:

AeRRox:
Ja sam uzeo kondezator do 350V ;D tak da nemam nikakvih problema. Fora je u tome kada ides preko 40 i kad upalis blokadu, puca ti iz auspuha , ali jako kratko manje od 1 sec. ali ipak puca ;D sto brze ides to duze puca...

Treba imati na umu da ce skuter zablokirani razviti vecu brzinu na nogaru nego na cesti jer mu treba puno puno puno duze vremena.

Ja sam svoj testirao ovako: zaletis se 60 i piknes u blokadu, i onda lijepo vidis kako kazaljka pada ispod 50...

Punisher:

--- Citat: AeRRox - 09 Ožujak, 2007, 10:59:15 ---Ja sam uzeo kondezator do 350V ;D tak da nemam nikakvih problema. Fora je u tome kada ides preko 40 i kad upalis blokadu, puca ti iz auspuha , ali jako kratko manje od 1 sec. ali ipak puca ;D sto brze ides to duze puca...

Treba imati na umu da ce skuter zablokirani razviti vecu brzinu na nogaru nego na cesti jer mu treba puno puno puno duze vremena.

Ja sam svoj testirao ovako: zaletis se 60 i piknes u blokadu, i onda lijepo vidis kako kazaljka pada ispod 50...

--- Kraj citata ---
Ti nisi normalan, pa što će ti toliki kondenzator  :laughing3: pa jesi pročitao koliki se mali naponi razvijaju...
Samo si bacio više love na bespotrebno jači kondenzator.
Aj neka... tvoja stvar  :icon_tongue:

roby44:
nije dobro s upaljenom blokadom full gas. blokada mu samo oduzima iskru sa svjecice, znaci pri velikoj brzini baci iskru svaki 2-3 put. ti das ful gas i bacas mu puno smjese koja se ne moze zapalit jer blokada ne da svjecici iskru. zato pametno s upaljenom blokadom!  :jerk:

AeRRox:
Meni blokada sluzi za tehnicki i za zakon... to su bile samo probe, nisam lud da se vozim sa blokadom, jedva sam docekao da ih pocnem skidati... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju