Tehnički kutak > Tuning skutera

Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)

<< < (7/10) > >>

Punisher:

--- Citat: roby44 - 02 Ožujak, 2007, 13:14:15 ---ne kuzim zasto se svi opterecujete skrivanjem prekidaca, pa prekidac moze bit bilo gdje. ko ce ic trazit po motoru prekidac, jel ima neko objasnjenje??
osim toga, u zakonu nigdje ne pise kakva blokada  mora bit, tebi skuter ne smije preko 50kmh i gotovo. zablokiraj ga kako god znas. to sto ti mozes iskljucit blokadu, ha..jebiga. tako radi.

--- Kraj citata ---
Ma ja se ne opterećujem nego mi je to baš zabavno igrat se 'skrivača' ma kako god zakon govorio kakva blokada treba biti ili ne biti.
Iako baš i ne kužim MR J-a sa njegovom blokadom, ali je definitivno unikatna ideja  :notworthy: :super:

Punisher:
I... kad će shemice... slike... bilo što  ::)

melkiot:

--- Citat: Punisher - 08 Ožujak, 2007, 12:31:53 ---I... kad će shemice... slike... bilo što  ::)

--- Kraj citata ---

pitanje,dali mogu ukljuciti blokadu tokom voznje? ono, murjak mi pokaze palicu, ja smanjim do nekih 30 km/h i onda ukljucim blokadu,dali ce djeovati? ili moram kad je motor ugasen?

a sto ako pri vecoj brzini od 50 km/h ukljucim blokadu,dali ce ona pregoret*?

Punisher:

--- Citat: melkiot - 09 Ožujak, 2007, 10:39:36 ---
--- Citat: Punisher - 08 Ožujak, 2007, 12:31:53 ---I... kad će shemice... slike... bilo što  ::)

--- Kraj citata ---

pitanje,dali mogu ukljuciti blokadu tokom voznje? ono, murjak mi pokaze palicu, ja smanjim do nekih 30 km/h i onda ukljucim blokadu,dali ce djeovati? ili moram kad je motor ugasen?

a sto ako pri vecoj brzini od 50 km/h ukljucim blokadu,dali ce ona pregoret*?

--- Kraj citata ---
Normalno da možeš uključiti blokadu i gasiti kako te pukne neovisno o tome jeli skut upaljen ili ugašen.
Ovo za pregorijevanje nisam siguran, to ti ovisi o kondenzatoru, tj. njegovom probojnom naponu, jer jedino što može izgorit na blokadi su ti kondenzatori i blokada više neće raditi.
Ja je još osobno nisam napravio, ubrzo ću, neka ovi koji su napravili kažu svoja iskustva i koje kondenzatore su uzeli (s kojim probojnim naponom)

roby44:
mozes uzet i najmanji kond s 16V. tamo napon ne prelazi 2,3,4 V
ako upalis blokadu a vozis 80kmh, vjerojatno ce se skuter ugasit jer si doslovno ugasio svjecicu . al se nis nece dogodit.
mozes upalit i u voznji,nebitno je....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju