Tehnički kutak > Tuning skutera
Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)
dac1:
--- Citat: Mr J - 28 Veljača, 2007, 17:18:31 ---EL. blokada NE RADI sa MORINI masinama, jer imaju Ducattijevo paljenje, ugl. kod Morinija su CDI i bobina in one piece i samo se moze CDI zeznuti...
--- Kraj citata ---
A u k***c znaći ništa od el blokade :sad1:..e jebiga znaci preostaje mi samo mehanička blokada... :'(
Mr J:
Zato sam ja slozio prekidac na skrivenom mjestu i kada me zaustavi stricek na motoru stisnem prekidac i ne moze upaliti skuter i provjeriti brzinu.... hahahahahaha....
zox:
Zajeban si ti neki igrač :toothy12:
Punisher:
--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 10:09:02 ---Zato sam ja slozio prekidac na skrivenom mjestu i kada me zaustavi stricek na motoru stisnem prekidac i ne moze upaliti skuter i provjeriti brzinu.... hahahahahaha....
--- Kraj citata ---
Kako misliš ne može upaliti skuter ???
I ja sam definitivno smislio najbolje rješenje za sakriti prekidač, samo ne znam da li je 100% sigurno pošto će bit na lako vidljivom mjestu ali se neće skužiti
Mr J:
--- Citat: Punisher - 02 Ožujak, 2007, 10:18:59 ---
--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 10:09:02 ---Zato sam ja slozio prekidac na skrivenom mjestu i kada me zaustavi stricek na motoru stisnem prekidac i ne moze upaliti skuter i provjeriti brzinu.... hahahahahaha....
--- Kraj citata ---
Kako misliš ne može upaliti skuter ???
--- Kraj citata ---
Pa jednu zicu koja ide u CDI sam spojio na prekidac i kada je prekidac zgasen, nemoze upaliti, on ce verglati ali nema iskre...
LOL!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju