Tehnički kutak > Tuning skutera

Dijelovi za el. blokadu (karb verzija)

<< < (4/10) > >>

Mr J:
EL. blokada NE RADI sa MORINI masinama, jer imaju Ducattijevo paljenje, ugl. kod Morinija su CDI i bobina in one piece i samo se moze CDI zeznuti...

Punisher:
Vezano za potenciometar;
Uzimajte ga samo ako baš želite mijenjati brzinu na kojoj će skut prestati ubrzavati zato jer potenciometri sa vremenom prestaju normalno mijenjati otpor okretanjem rotacionog 'štapića' (pogotovo ako je potenciometar izložen vremenskim (ne)prilikama).
Ili bar potenciometar stavite na neko dostupno mjesto ako ga morate mijenjati da ne biste morali skidati plastike da dođete do njega.

Moj savjet  :toothy3:

zox:
Moj savijet da ga stavite ispod sica, tamo gdje kaciga stoji... ;D

Punisher:
Onaj koji stavlja potenciometar će najvjerojatnije htjeti da mu bude na dohvat ruke da se može igrati i u vožnji mijenjati brzinu na kojoj će blokirati.
Meni se osobno najviše sviđa sa kondenzatorima - treba na početku malo vozikanja i igranja dok ne pogodite pravu vrijednost ali ste poslije mirni i zaboraviti da postoji.

igor.sb:

--- Citat: Mr J - 28 Veljača, 2007, 17:18:31 ---EL. blokada NE RADI sa MORINI masinama, jer imaju Ducattijevo paljenje, ugl. kod Morinija su CDI i bobina in one piece i samo se moze CDI zeznuti...

--- Kraj citata ---

to ne važi za sr-ke morinijeve jer nemaju ducati cdi, i nemaju zajdno i bobinu i cdi, dok minareli sr-ke imaju dukati cdi, ali imaju odvojeno bobinu, tako da može blokada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju