Tehnički kutak > Tuning skutera
Truba mi prestala radit...
stupar:
--- Citat: Agil ---...možda su pametni taiwanci ugradili mini - računar - recimo u CDI, koji kod pada struje isključuje manje bitne dijelove, najprije trubu, zatim pokazivač goriva, potom svjetla i na kraju anlaser...ili obrnuto....- što bi bio još jedan dokaz napredne istočnjaćke tehnologije nad dekadentnom i prenapuhanom europskom konkurencijom....
--- Kraj citata ---
upravo mi se to desava,recimo rezervar mi je pun do vrha bengom,ali opkazivac radi kad dignem obrtaje, tkao isto i jedno svjetlo (ne znam na kojoj strani) mi se gasi,nije zarulja,struja...sve zbog akumulatora...i slicne stvari...
duje87:
--- Citat: exfreerider - 26 Veljača, 2009, 17:42:54 ---Ček riknula je truba ili taj prekidać uopće nije bitno i sad odma jao skut se počeo kvariti!!!!
--- Kraj citata ---
ja placen od smija :toothy12:
dok motor radi,provaj drzat gas i trubit
3alfa3:
--- Citat: Agil - 26 Veljača, 2009, 20:12:53 ---...možda su pametni taiwanci ugradili mini - računar - recimo u CDI, koji kod pada struje isključuje manje bitne dijelove, najprije trubu, zatim pokazivač goriva, potom svjetla i na kraju anlaser...ili obrnuto....- što bi bio još jedan dokaz napredne istočnjaćke tehnologije nad dekadentnom i prenapuhanom europskom konkurencijom....
--- Kraj citata ---
...u sumi. A mozda su u bunaru ;D
stupar:
idite OFFTOPIC !!! drzite se teme..
Nikon:
a tvoj post nije offtopic???
bah zamisli crkla truba i odma je skuter smece a prije si pljuca po 2t i diza to u nebesa..
daj se odluci za jedan stav i drzi ga se...
nes ti crkla truba nebi da te klip u celo pogodia
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju