Tehnički kutak > Tuning skutera

Truba mi prestala radit...

<< < (3/7) > >>

SlowRider:
Mozes napraviti jednostavan test da eliminiras prekidac (ili provjeri multimetrom). Trebao bi imati 2 zice iz prekidaca koje idu u jedan utikac gdje se spajaju sa 2 zice koje dolaze iz skutera. Tu odspojis zice na utikacu musko-zenski i ove 2 sto dolaze iz skutera kratko spojis nekim vodicem (zeleno), ako truba uredno radi onda je problem u prekidacu.

exfreerider:
Ček riknula je truba ili taj prekidać uopće nije bitno i sad odma jao skut se počeo kvariti!!!!

stupar:
i kod mene je isto truba otisla...ili su kontakti oslabili ili je to sve komplet otislo u pm..prvi put kad zatrubim ide standardno,cuje se..sa svakim drugim trubljenjem,zvuk slabi i slabi dok ne pocne da umire  :toothy10:

Drnda:

--- Citat: stupar - 26 Veljača, 2009, 18:02:04 ---i kod mene je isto truba otisla...ili su kontakti oslabili ili je to sve komplet otislo u pm..prvi put kad zatrubim ide standardno,cuje se..sa svakim drugim trubljenjem,zvuk slabi i slabi dok ne pocne da umire  :toothy10:

--- Kraj citata ---
mogue da je akumulator dao svoje..
a ex. to se on samo zeza za kvarove  :toothy12: :toothy12:

Agil:

--- Citat: stupar - 26 Veljača, 2009, 18:02:04 ---i kod mene je isto truba otisla...ili su kontakti oslabili ili je to sve komplet otislo u pm..prvi put kad zatrubim ide standardno,cuje se..sa svakim drugim trubljenjem,zvuk slabi i slabi dok ne pocne da umire  :toothy10:

--- Kraj citata ---

ček, ček..ovo je interesantno...hoćete kazati da postoji mogućnost da je truba ispala jer je akumulator oslabio ( a jesam, verglao sam ga po buri, par puta da zagrijem scoot, a nakon toga nisam imao dužu vožnju)

to bi bilo fantastično...možda su pametni taiwanci ugradili mini - računar - recimo u CDI, koji kod pada struje isključuje manje bitne dijelove, najprije trubu, zatim pokazivač goriva, potom svjetla i na kraju anlaser...ili obrnuto....- što bi bio još jedan dokaz napredne istočnjaćke tehnologije nad dekadentnom i prenapuhanom europskom konkurencijom....

kakobilo, ne diram plastike volana dok ne napravim pristojan đir sa skuterom.....a onda eventualno pokrećem akciju " Pomozimo Agilu da kupi novi akumulator"
( oni koji prate burze znaju kako se kreće cijena olova - http://www.termag.hr/ContentDetails/481/gcg/48/ct/Metali/lang/HR/Cijene-olova-na-svjetskoj-burzi.wshtml

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju