Općenito > Propisi
Registriranje motora
ivan007:
ma od toga nema nista......to u praksi nedjeluje,kad sam iso u vojsku auto mi bio neregan 4 mjeseca pa nista a skuter jednom bio neregan oko mjesec dana i opet nista
Nikon:
ma sta od toga nista,
na snazi je novi zakon.. sve se rijesava express...
sta lupate pizadije pa ce jos neko i poslusat.. a na kraju ostat 700kn tanji...
kad ti istekne rega, ako ga regas unutar 7 dana sve 5...
ako ga ne regas moras unutar tih 7 dana moras odjavit motor..
nije bitno kad ti platis osiguranje ni kad prodjes tehnicki.. uvik ti se pise od dana kad je zadnja rega istekla.
ivan007:
--- Citat: Nikon - 25 Veljača, 2009, 00:54:24 ---
ako ne odjavis motor u roku od 7 dana dobit ces na kucnu adresu kuvertu sa 700kn
--- Kraj citata ---
Vlasnik vozila koji ne produži važenje prometne dozvole (registraciju vozila) dužan je u roku 15 dana od dana proteka važenja prometne dozvole vozilo odjaviti.
Također, vlasnik vozila dužan je u roku 15 dana od prodaje vozila odjaviti vozilo.
Za odjavu je potrebno priložiti prometnu dozvolu, knjižicu vozila i registarske pločice. Iznimno, nije dužan priložiti registarske pločice ukoliko ih na propisan način ustupi kupcu vozila.Al opet kazem od toga nema nista :toothy3:
Nikon:
dobro pardon, 15 dana... nije mi se dalo ic procitat zakon .. ugl.. ako prodjes to negine ti 700kn
ivan007:
a sta kazes da npr njemu istice 27.02 i dojde sredinom treceg i da mu naprave datum npr 17.03 kad je doso :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju