Općenito > Propisi

Registriranje motora

<< < (2/11) > >>

ivan007:
ma od toga nema nista......to u praksi nedjeluje,kad sam iso u vojsku auto mi bio neregan 4 mjeseca pa nista a skuter jednom bio neregan oko mjesec dana i opet nista

Nikon:
ma sta od toga nista,

na snazi je novi zakon.. sve se rijesava express...

sta lupate pizadije pa ce jos neko i poslusat.. a na kraju ostat 700kn tanji...

kad ti istekne rega, ako ga regas unutar 7 dana sve 5...

ako ga ne regas moras unutar tih 7 dana moras odjavit motor..

nije bitno kad ti platis osiguranje ni kad prodjes tehnicki.. uvik ti se pise od dana kad je zadnja rega istekla.

ivan007:

--- Citat: Nikon - 25 Veljača, 2009, 00:54:24 ---
ako ne odjavis motor u roku od 7 dana dobit ces na kucnu adresu kuvertu sa 700kn

--- Kraj citata ---
Vlasnik vozila koji ne produži važenje prometne dozvole (registraciju vozila) dužan je u roku 15 dana od dana proteka važenja prometne dozvole  vozilo odjaviti.
Također, vlasnik vozila dužan je u roku 15 dana od prodaje vozila odjaviti vozilo.
Za odjavu je potrebno priložiti prometnu dozvolu, knjižicu vozila i registarske pločice. Iznimno, nije dužan priložiti registarske pločice ukoliko ih na propisan način ustupi kupcu vozila.Al opet kazem od toga nema nista  :toothy3:

Nikon:
dobro pardon, 15 dana... nije mi se dalo ic procitat zakon .. ugl.. ako prodjes to negine ti 700kn

ivan007:
a sta kazes da npr njemu istice 27.02 i dojde sredinom treceg i da mu naprave datum npr 17.03 kad je doso :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju