Općenito > Propisi

Registriranje motora

<< < (6/11) > >>

Keky.sb:
nikon slažem se sa tobom. svatko ima 15 dana da preda tablice i odjavi vozilo. u suprotnom dolazi čestitka. prije nove godine se to nije primjenjivalo, ali sada ćete se uredno iznenaditi jer je novi zakon stupio na snagu 1.1.2009. nikakvi mjeseci ili godine čekanja bez odjavljivanja.
uostalom, svi ostali koji nemaju veze u osiguranju, nikon je točno rekao, piše datum isteka prošle police osiguranja, a ne od dana dolaska.

vktr:
a ništa znači, za vikend to složit i otić?
a šta ako je vrijeme loše pa ne možeš doć motorom?

ivan007:

--- Citat: Keky.sb - 25 Veljača, 2009, 02:58:28 ---nikon slažem se sa tobom. svatko ima 15 dana da preda tablice i odjavi vozilo. u suprotnom dolazi čestitka. prije nove godine se to nije primjenjivalo, ali sada ćete se uredno iznenaditi jer je novi zakon stupio na snagu 1.1.2009. nikakvi mjeseci ili godine čekanja bez odjavljivanja.
uostalom, svi ostali koji nemaju veze u osiguranju, nikon je točno rekao, piše datum isteka prošle police osiguranja, a ne od dana dolaska.

--- Kraj citata ---
pa sve je receno a i novi zakon je od 01.06.2008

ivan007:

--- Citat: vktr - 25 Veljača, 2009, 10:24:59 ---a ništa znači, za vikend to složit i otić?
a šta ako je vrijeme loše pa ne možeš doć motorom?

--- Kraj citata ---
netreba ti motor za osiguranje treba ti za tehnicki :icon_thumright:

vktr:
a jeo vas bog šta ja znam  :toothy12: ja samo vozim i pokvarim pokoji put pa malo ne vozim  :laughing6:

zašto mene zahvate sve te nove gluposti, em državna matura, em te nove kategorije A1 A2, em to sa registracijom  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju