Tehnički kutak > Tuning skutera
koji (primar i sekundar)na lunu....
Crazy Kuree:
--- Citat: cvele60 - 24 Veljača, 2009, 22:35:12 ---Evo :icon_tongue: ja malo blesav, sve to napravio,i derem prema 10000km sa ovim dole napisanim bez IJEDNOG kvara.
--- Kraj citata ---
i da zadovoljan si kako ide naspram seriskog ali dali si se trko s nekim aeroxom sa sličnim setupom?
Aleks:
Zajebi ti slicni setup, lunu kupis novu za 7000kn manje nego aeroxa, za 3000 ga nakitas i 4000 ti ostane za prebijesni mobitel da snimis kako luna pere serijskog aeroxa.
Crazy Kuree:
--- Citat: Aleks - 25 Veljača, 2009, 02:43:50 ---Zajebi ti slicni setup, lunu kupis novu za 7000kn manje nego aeroxa, za 3000 ga nakitas i 4000 ti ostane za prebijesni mobitel da snimis kako luna pere serijskog aeroxa.
--- Kraj citata ---
da luna pere seriskog aeroxa treba neki 6000 kn a kupiš polovni aerox za 7000 uložiš 6000 kn imaš zvjer od koje luna neće nikad bit brža niti ljepša a o kvaliteti da ne pričam
dhorvat:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Veljača, 2009, 02:49:23 ---da luna pere seriskog aeroxa treba neki 6000 kn a kupiš polovni aerox za 7000 uložiš 6000 kn imaš zvjer od koje luna neće nikad bit brža niti ljepša a o kvaliteti da ne pričam
--- Kraj citata ---
Možemo sad u krajnost? Nek kupi rabljenu lunu... :icon_biggrin:
Šalim se :icon_thumright:
Možda bi se najviše isplatilo povoljno kupiti prazne minarelli horizontal blokove pa tek onda kupovati tuning djelove i to LC ::)
cvele60:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Veljača, 2009, 02:05:32 ---i da zadovoljan si kako ide naspram seriskog ali dali si se trko s nekim aeroxom sa sličnim setupom?
--- Kraj citata ---
Opet isto-uporedjujes ac i lc sto ne ide.Bitno da sam dobio ocekivano od ovog setupa-normalnu voznju i pristojnu max.brzinu
i ubrzanje.Skuter mi ne sluzi za kurcenje nego za svakodneve potrebe :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju