Tehnički kutak > Tuning skutera
koji (primar i sekundar)na lunu....
cvele60:
--- Citat: dhorvat - 24 Veljača, 2009, 22:11:25 ---Nema šanse da isti setup na Keeway-u i isti setup na Roxu da je iste performanse :nono:
To nije ni približno isto ::)
--- Kraj citata ---
I ne moze da se porede, sto zbog cene ,sto zbog snage koja je na istom setupu kod LC masina sigurno veca bar 15-20%.
MOglo bi da se poredi sa nekim AC -orginal mina masinom ako se stave isti tuning delovi[bar sto se performansi tice] :icon_biggrin:
aeroxtuning:
manje su u ovom slucaju bitnije performanse.kinezi i tajvanci,bla bla...su sto se tice kvalitete ispod nule.tko bi zdrav na te blokove,ramu stavio kit itd.jos one smijesne kocnice,ma dajte :D
cvele60:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Veljača, 2009, 22:30:53 ---manje su u ovom slucaju bitnije performanse.kinezi i tajvanci,bla bla...su sto se tice kvalitete ispod nule.tko bi zdrav na te blokove,ramu stavio kit itd.jos one smijesne kocnice,ma dajte :D
--- Kraj citata ---
Evo :icon_tongue: ja malo blesav, sve to napravio,i derem prema 10000km sa ovim dole napisanim bez IJEDNOG kvara.
aeroxtuning:
ja sam prethodno napisao bez ikakve uvrede...mislio sam kad sve ukupno pogledas...iskreno,ja se bojim takvih skutera :D jedno je uvijek ostalo:KOLIKO PARA,TOLIKO MUZIKE :) pocinjemo #rat ovu temu :D
cvele60:
Tacno tako-kolko para-tolko muzike,a ako oces da lepse zasvira ulozis malo[vise]para pa si zadovoljan :icon_biggrin:
E a tema je PRIMAR -
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13656.msg214261#msg214261
ako je osovina primara 18mm i izgleda ovako
to je to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju