Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

<< < (11/14) > >>

andy:

--- Citat: VEPAR - 05 Ožujak, 2009, 16:35:55 ---evo danas bio kod mehanikera gotov je :toothy12:samo šteta što je kiša jedva ćekam bolje vrijeme ,a koliko sam isprobao tamo u radioni skuter vuće ko lud.Nije to trebalo tako dugo trajati nego sam si razmišljao pa ako je već cijeli raskopan da promjenim kvaćilo i zvono što sam naravno i ućinio.To je to od mene ako uspijem naći vremena  i ako ima zainteresiranih stavim slike  mada ih nema baš puno.

--- Kraj citata ---

Bolje napiši setup koji je konačni  :)

VEPAR:
Evo konacni set up :malossi mhr replica kit,malossi 17.5 karb,malossi red sponge,malossi multivar,malossi delta kvaćilo,zvono,bijeli centralni,bijeli federi kvaćila,4.1gr rolice,hebo kevlar remen i leo vince zx auspuh.

Drnda:
mislim da ti nece ici sa bjelim centralnim, bolje ljubiccasti malosi, ili plavi polini, ali probaj prvo pa onda reci :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 05 Ožujak, 2009, 18:35:24 ---mislim da ti nece ici sa bjelim centralnim, bolje ljubiccasti malosi, ili plavi polini, ali probaj prvo pa onda reci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

od malossija moze staviti samo zuti ili crveni.

U igru ulazi bijeli i zuti centralni.

VEPAR:
evo ljudi danas bio po skuter mogu samo rećo ovo ide pre hebeno nisam isprobavao max brzinu ali samo ubrzanje-nemam rijeći sutra ako bude dobro vrijeme snimim filmić pa da ćujem vaša mišljenja ili komentare.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju