Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox tuning
VEPAR:
a koje boje federe kvačila da stavim? bili ste u pravu, ove rolice od 7,0 g su preteške. koje težine preporučujete? ::)
Drnda:
--- Citat: VEPAR - 27 Veljača, 2009, 17:26:24 ---a koje boje federe kvačila da stavim? bili ste u pravu, ove rolice od 7,0 g su preteške. koje težine preporučujete? ::)
--- Kraj citata ---
mozes li snimiti video, ili reci jel jako tih zvuk,ako je probaj prvo 4.7 grama ako jos to ne bude to.. ici ce kao metak naspram ovoga kako je sada, ali ako ne bude isao barem 10 kmh brze trebati ce ti teze.. tako nekako...
VEPAR:
evo sad sam razgovarao s mehanikerom veli da je ubrzanje samog skutera pre brutalno :laughing7:ali tu nastaje problem jer skuter radi u pre velikim okretajima :icon_scratch:on je i sam rekao da trema rolice mjenjat i uskladit to sa novim federima samo kojim :icon_scratch: :help:
Drnda:
ako su rolice u njemu od 7 grama, slobodno reci tome liku da je glup da sam mu ja rekao... drugo, fereri mali idu na kuplung, oni rade svoj posao do nekih 30 kmh, veliki feder ( centralni) koji ide izmedju polutki i kuplunga to ti odredjuje medju ubrzanja i krajnju ovisno o jacini, ako nije odgovarajuce krut, imati ces rupe u ubrzanju i nece ici uopce kako treba, to se mora tocno pogoditi snaga da skut ide ok.. koje boje je centralni? mislim da tebi trebaju negdje oko 4 grama raditi ok, ako prevrtava ( jako visoko vrti a ne ide dobro) role su prelagane, ako su slabi okretaji( trom je jako, slab start ima i slab zvuk) preteske su rolice...
speedburn2:
koje sad imas rolice gore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju