Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

<< < (7/14) > >>

VEPAR:
znam da se većina vas razumije u ugradnju i poštelavanje samog kita ja bi dok sve bude gotovo stavio par slika da vidite kako je to urađeno naravno nebi se htio pravit pametan nego tek toliko da vidite ako ste zainteresirani

speedburn2:
otvori temu u projektima i tamo stavis slike i sve

VEPAR:
da ne zaboravim u paketu s multivarom sam dobio 0.7g rolice, pa vas pitam da li su dobre ili treba staviti lakše. u biti molim odgovor koja  je svrha težih ili lakših rolica. :icon_scratch: :help:

speedburn2:

--- Citat: VEPAR - 26 Veljača, 2009, 21:12:16 ---da ne zaboravim u paketu s multivarom sam dobio 0.7g rolice, pa vas pitam da li su dobre ili treba staviti lakše. u biti molim odgovor koja  je svrha težih ili lakših rolica. :icon_scratch: :help:

--- Kraj citata ---
0.7 a da nisi dobio 7.0 grama, trebale bi ti rolice oko 4 grama, a lakse i teze, gle ako stavis rolice savrsene gramaze imas ubrzanje i krajnju, stavi oko 4 grama, te bi trebale biti ok

cvele60:

--- Citat: speedburn2 - 26 Veljača, 2009, 21:17:20 ---0.7 a da nisi dobio 7.0 grama, trebale bi ti rolice oko 4 grama, a lakse i teze, gle ako stavis rolice savrsene gramaze imas ubrzanje i krajnju, stavi oko 4 grama, te bi trebale biti ok

--- Kraj citata ---
4g na multivaru je malo mnogo malo :icon_biggrin: Ako je sa belim centralnim-5.5-6g, :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju