Tehnički kutak > Styling skutera

farbanje - pitanjce !!

<< < (10/11) > >>

Antares:
ccc neznam ja koji je to lakirer...

Ja sam pitao trojcu do sad i svi su računali min. 2000kn farbanje cijelo skutera.

Benjamin:
inace uzimaju 700-800kn za ruke s pripremom popravkom malim lakireri + materijal... tak da nemre iznat 1500 izac nikako u najgorem slucaju...

nostra:
eto ja sam poznaniku otišao i cjelokupni račun za runnera +3 velike plastike sa nrg-a bez računa(na crno) iznosi 1200 kn-kod najskupljeg u mom mjestu sam predračun za osiguranje(radi saobraćajne) dobio u vrijednosti od 2500 kn pazite sad za šta za lakiranje  plastika oko volana+lakiranje dekla+ skidanje svih starih i sklapanje novih plastika...tako da o novcima nećemo puno riječi trošit-ako ide lakireru koji nabija cijene kao ovaj meni onda bude grdo prošao a ako ide provjerenom/normalnom majstoru s kojim ima neko poznanstvo  proći će jako dobro     :winking:

kristijanSR70:
Plastic primer ide sam na plastiku,po meni nije bas nesto..ako mislis neke manje plastikice prefarbat i ako nisu zguljene,onda samo smirgl papir i boja u spreju,ako su zguljene onda i kit i spric kit..za vece plastike npr stranica runera sve isto kupit ali radit kompresorom,bitno je dobro pripremit i jos bolje osusiti..

sr-dream_vk:

--- Citat: 180fxr - 23 Veljača, 2009, 18:51:07 ---u nemos hrapave ofarbat sprejem da ga jebes.... kani se toga i daj nekom s kompresorom... nemoj pokusavat vise jer SPREJ  je k**ra*...

--- Kraj citata ---

potpis..!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju