Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje - pitanjce !!
Poggiali:
o bokte... ja špricao hrapave sprejem i 50 puta ih je lakše špricat nego one glatke, dobro ih opereš, lupiš primer i onda bojom (sprej) , bitno da ne špricaš predebelo, bolje ič 30 puta full na tanko, nego od prve sve prekriti...
zaczgb:
Imas kupit plastik primer to ti je priprema prije farbanja ili bi rekli nesto kao temeljna boja. Poslje toga mozes farbat kako oces,naravno prije svega ako sto treba pokitaj i posmirglaj najprije sa obicneim smirglom ne grubi a kasnije mozes finisirat sa vodenim
Antares:
Da ne otvaram novu temu nadovezat ću se na ovu. Htio bi pofarbati prednji blatobran, masku oko volana, ručke i još jednu malu plastiku u crno pa me zanima jeli moguće da to sam napravim a da me materijal ne košta više od 200kn?
Molio bi da mi napišete što mi treba od materijala i preporuku gdje da to kupim te preporuku boje (mislim gdje da kupim i koja firma).
Hvala
Benjamin:
mozes ak farbas s sprejem lol...
Boja,bezbojni,spric kit,herter,razrijedivac,brusni papir...odes u ducna i pitas kaj kosta u blizini najjednostanvije..tu negdje oko 200kn je ovisno o pakiranjima i kolicini...250kn tak nes
nostra:
ak meni lakirer računa sve plastike sa runnera-varenje plastika,kitanje +sva priprema i uz to još 3 plastike od starog nrg-a(unutarnje grube plastike) 1200,00 kn onda ti se ne isplati beze zezat kad za te 3 plastike možeš kod nekog lakirera za 200-300 kn riješit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju