Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje - pitanjce !!
stoske_durlaneze:
--- Citat: Shema - 25 Veljača, 2009, 20:36:55 ---6 slojeva boje pa 6 slojeva laka... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
spam :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
animatrix:
--- Citat: Shema - 25 Veljača, 2009, 20:36:55 ---6 slojeva boje pa 6 slojeva laka... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma imam fobiju od guljenja, pa bolje sprijecit vec lijecit :toothy12:
fatal1ty:
prvo plastike odmastiš,pa ih šmirglaš,najbolje s šmirglom 300-400 ali ne vodobrusnim ! (tu se radi o hrapavima),kad izgladiš da više nema one kore pod prstima,uzmeš 800 vodobrusni kao za druge plastike i šmirglaš dok nebude jako jako glatko,a kad poliješ vodom treba se sjajiti poput polirane površine te pod rukama biti nešto poput leda...osušiš i opet odmastiš najbolje antisilikonom.
Nakon svega toga ide plastik primer,on se suši par minuta i onda ide baza na njega,ja obično uzmem bijelu ili sivu za bazu zavisi od boje koja se traži.Na tu bazu se sa udaljenosti od 30-40 šprica lak ravnomjerno i ne prekomjerno u smjeru lijevo-desno tako da se prelazi preklapaju ! kad ste prošli jedno područje nemojte se vračati ,to je jako bitno ! Lako se baci još slojeva ako je potrebno no 2 su obično dosta 3 uvrh glave ali po meni je to previše.Intervali između dodavanja slojeva cca 1 sat no to opet zavisi od debljine sloja,temperatura špricanja između 20-30 stupnjeva,vlažnost nesmije biti velika u zraku i prostorija mora biti dobro ventilirana bez puno prašine jer nastanu sitne rupice u boji.
A sad špricao ti sprejem ili kompresorom,ne znači da će ispasti bolje ako špricaš kompresorom,3 stvari su jako bitne a to nije izvor boje.Radi se o tome da plastike moraju biti dobro pripremljene i špricane u uvjetima koji moraju biti adekvatni,lak mora biti kvalitetan,i boja se mora nakon špricanja zapeči i pravilno osušiti,nekim lakovima je potrebno i do tjedan dana da se potpuno osuše !
Samo za informaciju boja iz spreja je toliko zapravo fino raspršena da se može mjeriti s jako dobrim pištoljima za špricanje,naravno ako kapica nije defektna,jedini problem je što boja ne ispadne uvijek onako kako očekujemo,ali zato se u trgovini posavjetujte s trgovcima dali možete vidjeti kako lak izgleda pošprican i tako...SVE U SVEMU KLJUČ JE : dobra prirpema,uvijeti,strpljenje i imate jedan lijepo olakirani proizvod a za to vam netreba niti profesionalna komora niti skupi lakirer,dakako tu se radi o normalnom lakiranju,ako netko izvodi neke perverzije nerazmišlja o sprejevima i lakiranju svojom rukom ;)
Mrle Mrki:
lijepo napisano, uglavnom tocno sve kako treba bit. jedino se ne slazem s tobom, mislim da se ipak kompresor i prava sprica ne mogu mjerit sa sprejem. :nono:
fatal1ty:
--- Citat: Mrle Mrki - 05 Ožujak, 2009, 09:41:23 ---lijepo napisano, uglavnom tocno sve kako treba bit. jedino se ne slazem s tobom, mislim da se ipak kompresor i prava sprica ne mogu mjerit sa sprejem. :nono:
--- Kraj citata ---
Naravno da ne inače bi svi lakireri sipali sprejevima boju,ali kao što sam rekao,nema to veze toliko s time dali je raspršivač sprej ili kompresor,već s time da boja koja izlazi iz spreja je razređena i smješana sa svime što je potrebno.Dok se boja koja se stavlja u pištolj mješa i posebno priprema prije farbanja.Aerosol iz spreja je pod odličnim pritiskom,te je sama kapica jako fina,a i mogu se mjenjati do finih raspršivanja koje se mogu mjeriti s boljim pištoljima,stvar je u boji ljudi,ova boja u spreju nije toliko kvalitetna to morate shvatiti,te je pripremljena na drugi način zato to nije to ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju