Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje - pitanjce !!
Bruno1990:
ja sam sebi farbao..vilice i mogu rec da su mi odlicno ispale..
znaci ocistio sam ih dobro..posmriglao malo sa smirglom 800 i sa 1000 izgladio opet ocistio razrjedivacem i samo pospricao sprejom matt 2 sloja...
i to je to :icon_thumright:
evo i slike
animatrix:
fino je ispalo... ja cu pokusati bez skidanja vilice, jedva cekam :icon_biggrin:
stoske_durlaneze:
--- Citat: Bruno1990 - 25 Veljača, 2009, 18:04:34 ---ja sam sebi farbao..vilice i mogu rec da su mi odlicno ispale..
znaci ocistio sam ih dobro..posmriglao malo sa smirglom 800 i sa 1000 izgladio opet ocistio razrjedivacem i samo pospricao sprejom matt 2 sloja...
i to je to :icon_thumright:
evo i slike
--- Kraj citata ---
ma vilice su drugo ... ja sam pokusao spejom fabati one hrapave plastike i nije islo .....
vilice su za svaku pohvalu .... vidi se da si se potrudio :icon_thumright: :icon_thumright:
stoske_durlaneze:
--- Citat: animatrix - 25 Veljača, 2009, 18:25:01 ---fino je ispalo... ja cu pokusati bez skidanja vilice, jedva cekam :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
odrai sve kako ti je bruno rekao samo nemoras smirglati sa 800 ... uzmi samo sa 1000 ...
ae kad zavrsis baci neku fotku ... :hello: :hello: :hello:
Shema:
--- Citat: animatrix - 25 Veljača, 2009, 17:51:07 ---da ne otvaram novu temu.. imam u planu bojati vilicu u crnu boju. trenutno je sive boje. mislim uzeti crni lak sprej i jos jedan bezbojni lak. jel potrebna kakva posebna priprema ili cisto oprati od masti i prljavstine? mislim opicit 5-6 slojeva crnom i ako je potrebno toliko i sa lakom i sve to na kraju lagano ispolirati sa pastom.... hoce to trajati tako?
--- Kraj citata ---
6 slojeva boje pa 6 slojeva laka... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju