Općenito > Generalno o skuterima
Nove lune 50 2t
Iwo SR Tuono:
--- Citat: cvele60 - 01 Ožujak, 2009, 16:58:15 ---http://motor.mortch.com/products/scooter/engine/2stroke1e40qm/2stroke1e40mb.html
Mozda ce ovi blokovi na nju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jebeno dobra ideja.
samo bi ja stavio gore neki base i spuh neki, multivar, poštelao i gas. Imao bi skuter koji napokon počinje ličit na nešto, a ide ko nakitani aerox i slični :frajer:
dionysus_:
bio sam u betamoto nedavno, nisu imali sharpya tada, ali na lunama se vidi da su poboljšali materijale u izradi.
riješen je problem sa prednjom kočnicom koja nije više tvrda (kao meni), poradili su na dizajnu, a i sviđa mi se sjedalo koje je puno udobnije i ima bolji položaj sjedenja, onak malo povišen (meni se sviđa imam duge noge :laughing7:)
grido me se najviše dopao, ali kad vidim ovog sharpya na slikama....bome dobro izgleda! možda će i ić tako :toothy9:
luna500rr:
--- Citat: dionysus_ - 26 Travanj, 2009, 23:18:18 ---bio sam u betamoto nedavno, nisu imali sharpya tada, ali na lunama se vidi da su poboljšali materijale u izradi.
riješen je problem sa prednjom kočnicom koja nije više tvrda (kao meni), poradili su na dizajnu, a i sviđa mi se sjedalo koje je puno udobnije i ima bolji položaj sjedenja, onak malo povišen (meni se sviđa imam duge noge :laughing7:)
grido me se najviše dopao, ali kad vidim ovog sharpya na slikama....bome dobro izgleda! možda će i ić tako :toothy9:
--- Kraj citata ---
Malo WD-a ili Balistola i problem rjesen :icon_thumright:
robert:
ima li kakav novi termin kad dolazi sharpy u salone? jedva čekam :drunken_smilie:
Scooter:
Imam ja sliku lune vision 3 al samo stražnji kraj:..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju