Općenito > Generalno o skuterima
Nove lune 50 2t
zgubidan:
Sada sam pogledao slike na forumu.razlika je u prednjem kraju:maska(svijetla su ista)blatobran i još par sitnica.
Zadnji kraj je prilično isti kao i luna opet samo par sitnica.
Malo mi sumnjivo to sa imenima zastupnika ja svoju lunu kupio upreko Firme SEductor a ovi u metrou preko firme ductor :icon_scratch:
bur3k.inc:
ductor je firma u vukovaru koja se bavi prodajom raucnalne opreme i slicnih stvari.. a uz to su poceli uvoziti kineze.. i imaju svoj ovlasteni servis takodjer u vukovaru.. a za ovo da su njihovi skuteri u osijeku u metrou to nisam znao.. iako sam vidio da ih tamo ima dosta..
neer:
--- Citat: bur3k.inc - 03 Travanj, 2009, 00:11:02 ---ductor je firma u vukovaru koja se bavi prodajom raucnalne opreme i slicnih stvari.. a uz to su poceli uvoziti kineze.. i imaju svoj ovlasteni servis takodjer u vukovaru.. a za ovo da su njihovi skuteri u osijeku u metrou to nisam znao.. iako sam vidio da ih tamo ima dosta..
--- Kraj citata ---
de koji lol...pocet ce ga prodavat koljaci,kestenjari,i oni klosari na onoj pili sto idu gradom i rezu drva :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
animatrix:
u ductoru nebih cd uzeo :nono:
martin1111:
Bio sam danas u beta moto i vidio sam lunu speed jet-r 50 i mogu reči da skuter izgleda bolesno dobro na prvi pogled sam mislio da je to neka 125-ica izgleda predobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju