Tehnički kutak > Tuning skutera
hladjenje !!
SlowRider:
--- Citat: doc-sr150 - 22 Veljača, 2009, 00:15:37 ---jooj kolko je njih stavilo mrežicu na rox-a pa nikom nije ništa bilo...kroz mrežicu isto dosta zraka ulazi tak da nebi smjelo bit pregrijavanja nikakvog...
--- Kraj citata ---
Nije u igri pregrijavanje... sa mrezicom podizes radnu temp. a ta povisena temp. je nepozeljna jer 2T skuter razvija vecu snagu na 55°C nego na 75°C. Po ljeti moze preci i 90°C, a to mi sigurno ne treba...
aeroxtuning:
aha,pa onda ne bih stavljao mrezice,zato i pitam sta mislite da istaknem kiler malo,da ne bude monotono a ni kicasto...vec savrseno :D
aeroxtuning:
sto mislite da iza kilera stavim neki ventilator da mi sprijeda ne narusava izgled?pitam zato jer bih htio da mi radi na sto nizoj radnoj temperaturi.hvala :D
3alfa3:
--- Citat: aeroxtuning - 01 Ožujak, 2009, 12:49:33 ---sto mislite da iza kilera stavim neki ventilator da mi sprijeda ne narusava izgled?pitam zato jer bih htio da mi radi na sto nizoj radnoj temperaturi.hvala :D
--- Kraj citata ---
Stavi ako ti treba i ako stane. Ali ispod 55°C ne ici jer je stetno.
aeroxtuning:
aha,svakako cu kupit stage6 termometar i po njemu cu odredjivati kad bi palio vent.alfa,od cega mi preporucujes ventilator?mislio sam od sp-a ali ne stane iza :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju