Tehnički kutak > Tuning skutera

hladjenje !!

<< < (5/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: aeroxtuning - 01 Ožujak, 2009, 13:10:34 ---aha,svakako cu kupit stage6 termometar i po njemu cu odredjivati kad bi palio vent.alfa,od cega mi preporucujes ventilator?mislio sam od sp-a ali ne stane iza :D

--- Kraj citata ---

Ne znam

aeroxtuning:
mozda glupo pitanje,ali kako bi bilo da stavim 1 ili 2 ventilatora sa kompa,cisto malo da pripomognu kad idem uzbrdo ili po guzvi u gradu? :D

3alfa3:

--- Citat: aeroxtuning - 01 Ožujak, 2009, 13:22:31 ---mozda glupo pitanje,ali kako bi bilo da stavim 1 ili 2 ventilatora sa kompa,cisto malo da pripomognu kad idem uzbrdo ili po guzvi u gradu? :D

--- Kraj citata ---

Oni nisu pouzdani, a i sumnjam da bi efikasno odradili svoj posao.
Ali ti imas roxa koji ima veliki kiler. Ne vidim zapravo potrebu za aktivnim hladjenjem na tvom skutu

aeroxtuning:
da,znam...pa kazu da se gusani zna pregrijat ako je neki opakiji setup.ja ovo sto imam bi reko da je midrace,a kasnije mi je u planu veca frga,modular glava i c16,skoro pa identicno gumyijevom setupu

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Ožujak, 2009, 13:33:19 ---Oni nisu pouzdani, a i sumnjam da bi efikasno odradili svoj posao.
Ali ti imas roxa koji ima veliki kiler. Ne vidim zapravo potrebu za aktivnim hladjenjem na tvom skutu

--- Kraj citata ---

Ja bi stavio neki jaki ventilator, ali nema mjesta za to... ovi od kompa su igracke... danas mi je temp. bila izmedju 63° i 75°...ako je vani 10° manje, odmah je i na masini za toliko manje  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju