Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko najviše skuter može...
Punisher:
Tomos je išao 200 km/h jedino ako je imao kompletno drugu mašinu, a i ovako sumnjem kako mu je to uspjelo ???
BiVeR:
ak je lik s biciklom mogo ič 200 , valjda je mogo i tomos, al daj nek neko više da link...
generic:
čovjek je išao 200 km/h,pa to su nebuloze,kaj imao pomoć od boga ili....to mi uopće nije jasno mora da se spuštao niz brdo di je bio sam pa ti na biciklu nemaš ravnoteže pri brzini od 74 km/h jer sam to doživio a tek dvjesto..........to mi nije nikako jasno...
Mr J:
--- Citat: generic - 18 Veljača, 2007, 17:48:26 ---čovjek je išao 200 km/h,pa to su nebuloze,kaj imao pomoć od boga ili....to mi uopće nije jasno mora da se spuštao niz brdo di je bio sam pa ti na biciklu nemaš ravnoteže pri brzini od 74 km/h jer sam to doživio a tek dvjesto..........to mi nije nikako jasno...
--- Kraj citata ---
Ima filmic na youtubeu, likovi se spustaju niz neku planinu, lici mi na vulkan... Jednom liku se rasula konstrukcija bicikla na brzini oko 150 km/h (nisam ziher koja je bila brzina ali je tu negdje)
P.A.L.A.C:
--- Citat: Mr J - 18 Veljača, 2007, 19:51:25 ---
--- Citat: generic - 18 Veljača, 2007, 17:48:26 ---čovjek je išao 200 km/h,pa to su nebuloze,kaj imao pomoć od boga ili....to mi uopće nije jasno mora da se spuštao niz brdo di je bio sam pa ti na biciklu nemaš ravnoteže pri brzini od 74 km/h jer sam to doživio a tek dvjesto..........to mi nije nikako jasno...
--- Kraj citata ---
Ima filmic na youtubeu, likovi se spustaju niz neku planinu, lici mi na vulkan... Jednom liku se rasula konstrukcija bicikla na brzini oko 150 km/h (nisam ziher koja je bila brzina ali je tu negdje)
--- Kraj citata ---
da to sam i ja gledo, zamisli da na toj brzini stavi noge na pedale da vrti... joooj... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju