Tehnički kutak > Tuning skutera

koliko najviše skuter može...

(1/5) > >>

generic:
koliko najviše skuter može prijeći kilometara bez stajanja(nije rijeć o genericu)i koliko brzo može ići skuter da se mašina od 50 ccm nabrije do jaja....

Mr J:

--- Citat: generic - 16 Veljača, 2007, 18:57:37 ---koliko najviše skuter može prijeći kilometara bez stajanja(nije rijeć o genericu)i koliko brzo može ići skuter da se mašina od 50 ccm nabrije do jaja....

--- Kraj citata ---

50 ccm do jaja nabrijan moze povuci ja mislim oko nekih 150 km/h (70 ccm kit)

Bez stajanja, vodeno hladjenje, normalne voznje moze, trebao bi moci preko 1 000 km, uostalom trebao bi bez problema ici sve dok se karike ne potrose... (ali ide dok ima "juhe", tada moras stati)
Pregrijavat se nebi trebao...

P.A.L.A.C:

--- Citat: Mr J - 16 Veljača, 2007, 19:05:26 ---
--- Citat: generic - 16 Veljača, 2007, 18:57:37 ---koliko najviše skuter može prijeći kilometara bez stajanja(nije rijeć o genericu)i koliko brzo može ići skuter da se mašina od 50 ccm nabrije do jaja....

--- Kraj citata ---

50 ccm do jaja nabrijan moze povuci ja mislim oko nekih 150 km/h (70 ccm kit)

Bez stajanja, vodeno hladjenje, normalne voznje moze, trebao bi moci preko 1 000 km, uostalom trebao bi bez problema ici sve dok se karike ne potrose... (ali ide dok ima "juhe", tada moras stati)
Pregrijavat se nebi trebao...

--- Kraj citata ---

signature  :binkybaby:

generic:
da al mislim na zračno hlađenje,i da mu je sustav zračnog hlađenja

Mr J:

--- Citat: generic - 16 Veljača, 2007, 22:40:15 ---da al mislim na zračno hlađenje,i da mu je sustav zračnog hlađenja

--- Kraj citata ---

Eh, to ona ovisi o rjesenju zracnog hladjenja i temperaturi okoline... Ali ako je hladjenje dobro rijeseno onda isto nema problema...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju