Tehnički kutak > Styling skutera

stavio bi-xenon na scoot

<< < (7/10) > >>

roby44:
ali svejedno, previse.  u praksi ti to i nije bas potrebno.

leofreak250:

--- Citat: roby44 - 19 Veljača, 2007, 21:27:47 ---ali svejedno, previse.  u praksi ti to i nije bas potrebno.

--- Kraj citata ---

a je i nije....

loše je to šta sam potrošio novce :laughing7: :laughing7: ...ali dobro je to šta imam puno bolju vidljivost i uočljivost ponoći, veću sigurnost zbog boljih svijetala i još šta je na neki naćin to šminka... :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:

roby44:

--- Citat: leofreak250 - 20 Veljača, 2007, 01:16:23 ---
--- Citat: roby44 - 19 Veljača, 2007, 21:27:47 ---ali svejedno, previse.  u praksi ti to i nije bas potrebno.

--- Kraj citata ---

a je i nije....

loše je to šta sam potrošio novce :laughing7: :laughing7: ...ali dobro je to šta imam puno bolju vidljivost i uočljivost ponoći, veću sigurnost zbog boljih svijetala i još šta je na neki naćin to šminka... :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

mislio sam na bi-xenon da bas i nije potreban na skuteru. obicni xenon je i vise nego zadovoljavajuc.

Doomsday:
Je, ali ovako mu je bilo jednostavnije, ima je 2 ili H4 ili R2 ili S2 žarulje sa bi-žarnicama... Sve te žarulje imaju u sebi mini-sjenilo za kratko svitlo, i kućište prilagođeno tome...
Bi-xenon žarulje su napravljene da emuliraju te žarulje i pašu u njihova kućišta svjetla...
Kako bi u takvom svjetlu funkcionirala mono žarulja bez sjenila, tipa H1 ili H7 ili mono-xenon, neman pojma, ali nisan siguran da bi moga dobit odgovarajuću siluetu za kratko svitlo, a time i proć tehnički... :icon_scratch: :dontknow:

ryder on the storm:

--- Citat: roby44 - 16 Veljača, 2007, 16:51:37 ---dobro koja je razlika??
jer znam da kod tih zarulja nema wata neko razlikuju se samo u vrsti plina, tj. u toplini. od 700 do 1200K i o tome ovisi boja svijetlosti. max je 1200, od zute do plave svijetlosti. a cijena zarulja je ista. i ova od 700 i ova od 1200.

--- Kraj citata ---
ma, on govori o pravim ksenonskim svijetlima, ne onim falš, razlika je dan i noć :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju