Tehnički kutak > Styling skutera

stavio bi-xenon na scoot

(1/10) > >>

leofreak250:
evo stavio sam si bi-xenon na scoot! ;D ;D

malo sam poslikao, pa da pokažem razliku u odnosu na običnu h4 žarulju i bi-xenon... :icon_thumright:

evo slika xenona prije stavljanja

evo razlika u izgledu sa ugašenim svjetlom, h4 žarulja (L slika) i xenon (D slika)

ovo je izgled svjetla sa h4 žaruljama...

...a ovo je sa bi-xenonom...

Uživo to izgleda stvarno hebeno... razlika u svjetlosti je astronomska... za scoot je to stvarno velika razlika i stvarno se ponoći vidi... ..."kao da je dan" :icon_thumright: jednostavno te svjetlost xenona ubija... :toothy12: :toothy12:

nemam šta reći više... ja prezadovoljan! :headbang: :headbang:

Doomsday:
I, koliko te je koštalo to zadovoljstvo... :laughing7:

leofreak250:
pa dosta me je došlo... ;D ;D ...al koliko se kreću inače cijene tog bi-xenona ja sam još i dobro prošao... :toothy12: :toothy12:

zadovoljstvo me koštalo 2000kn... :happy3: ali ne žalim za nijednom uloženom kunom, jer stvarno je razlika velika...

Doomsday:
E, pa, nadan se da imaš ludilo kacigu, jaknu sa CE protektorima na ramenima, laktovima, leđima, bubrežnjak, rukavice sa tvrdim štitnicima, hlače sa CE štitnicima na koljenima i kukovima, dobre visoke cipele/čizme, za zimu potkapu i termo donje rublje koje je i windstoper i diše te propušta znoj... Sve je to važnije za sigurnost od xenona... Pa, ako to sve imaš, čestitam, sad sa xenonom imaš i još veću sigurnost u vožnji noću... :toothy9:

leofreak250:
imam sve to šta si nabrojao, još i više od toga... :icon_thumright: :icon_thumright:

jel i stari mi vozi i voli motore, pa tako i ja i na opremi isto nisam štedio, sve potrebno sam kupio...
a vozim motore od malena i naučio sam dovoljno o svemu tome što se tiče opreme i sigurnosti i najvažnije razmišljanja glavom!! ;D ;D

samo sve full-oprema :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju