Tehnički kutak > Tuning skutera

i opet ležajevi

<< < (3/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: robert - 20 Veljača, 2009, 17:30:03 ---morao bi kupiti aparat za švajsanje, što bi me izašlo skuplje nego 5 apcigera. :sad1:

--- Kraj citata ---

Ko jedan moj frend sto je kupio polovni discman za manje od 100 kuna, a onda vidio da mu trebaju baterije pa je kupio ultra brzi punjac sa baterijama za skoro 400 kuna  :toothy12:

robert:
ma idu ležajevi sutra van, a novi večeras u dubinski.

3alfa3:

--- Citat: robert - 20 Veljača, 2009, 17:33:45 ---ma idu ležajevi sutra van, a novi večeras u dubinski.

--- Kraj citata ---

Zapravo, zbog toga sto se materijal blokova dosta vise siri i skuplja ovisno da li ga grijes ili hladis, hladjenje lezajeva i nema neku ulogu u lakoci montaze jer kako se malo ssire kod grijanja, tako se i malo skupljaju kod hladjenja.

Drugo ako stavljas lager na radilicu koja je od istog materijala pa si pomognes kako god znas, ali u tvom slucaju nemas potrebe za tim (iako nece skodit). Samo ih hermeticki zatvori u neku vrecicu prije hladjenja

robert:
e alfa, upravo je slow rider bio ovdje i gledali smo moje nove ležajeve. on mi kaže da prije ugradnje novih ležajeva moram izvaditi ovu vanjsku košuljicu van.
šta ti kažeš na to?

Drnda:
to se vadi, to ti stiti da ne upada u prostor izmedju kuglica sitnice i prasina..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju