Tehnički kutak > Tuning skutera

i opet ležajevi

(1/8) > >>

robert:
pošto sam na bolovanju ne mogu na baušteli organizirati potrebne stvari da si napravim neki apciger i da izvadim ova dva ležaja van.
ima li neko kakvu ideju ili apciger? nije mi ni na kraju pameti plaćati 450 kuna za apciger ili 30-40 kuna za metalne tiple sa kojima bi mogao napraviti neki apciger.

3alfa3:
Zagrijati dobro aluminij u kojem leze i nekim kukicama ih probati izvaditi. Pazi samo da toplinom ne unistis ovaj semering lijevo na slici

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2009, 17:14:45 ---Zagrijati dobro aluminij u kojem leze i nekim kukicama ih probati izvaditi. Pazi samo da toplinom ne unistis ovaj semering lijevo na slici

--- Kraj citata ---
semering ide van, imam novi! ako zagrijem blokove onda automatski i zagrijem ležajeve. zar to nije isto ko i sada?

3alfa3:

--- Citat: robert - 20 Veljača, 2009, 17:16:29 ---semering ide van, imam novi! ako zagrijem blokove onda automatski i zagrijem ležajeve. zar to nije isto ko i sada?

--- Kraj citata ---

Materijal od kojeg je blok napravljen se kod zagrijavanja dosta vise siri od materijala od kojeg su lezajevi.

robert:
točno, na to sam zaboravio. onda sutra fen u ruke i deri miško

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju