bas citam sve ovo kaj ste napisali o tim federima i rolicama i stvarno mi taj variomatski prijenos postaje misterij iz dana u dan...
ako je taj bijeli kao najmeksi, zakaj onda uz njega dolaze krme od rolica 7,2 i onda kaj je jos najgore, to ok radi!!! na nizim obrtajima kroz ubrzanje da, ali kad masina razvrti do kraja i kad vraio vise nema efekta, skut mi je imo prvi put u zivotu prek 92 km/h (pravih)!? a cim sam taj isti dan u istim uvjetima rada stavio 6 gr rolice, boze sacuvaj...prevrtava na startu ko majmun pa onda spusta lagano obrtaje i sve je kul dok ne dodje do 55 i onda obrtaji padnu tak da te i lik sa baotianom moze prec pa onda tek posle pocne ubrzavat...
trenutno imam 6 gr rolice, zeleni centralni i crne (turist
) opruge na kuplungu i sad na neku foru skut mrrrvu prevrtava na 30-40 km/h al onda na srednjem rezimu rada ozeze ko pravi i drzi skoro skroz do kraja...
mislim, stvarno mi je sve to tak cudno, pogotovo dimenzije tih federa (bijeli pogotovo)...zasad mi ova moja kombinacija jako dobro radi bez rupe u srednjem rezimu, sto mi je najbitnije...