Tehnički kutak > Tuning skutera
polini corsa-preformanse
dino gp1:
--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2009, 17:06:16 ---ma ocu se jebat s tim da mogu samo malo drajvat...uzet cu polini corsu i forrace2 i ganjat cu se svuda...a s ovim moram promislit jel cu moc doc do tam...
corsa 70
malossi hpc
malossi delta
polini usis i zvono
multivar
dell 21
forrace2
i primar neki
promjenim sve lezaje i semeringe i valjda ce vozit do ljeta...
--- Kraj citata ---
To je odličan setup, dosta će trajati a skuter će dobro ići :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 17:09:27 ---Eto. To je isto odlicno pogodjeni setup. Slabiji midrace s kojim se mozes vozit i na dulje ture.
U vezi primara - uzmi moj sekundar - njega mijenjas ko lego kockice bez upresavanja, a isto je dug ko i Malossi primar. ;D
P.S.
ako uopce pricamo o Piaggiu mladjem od 98 godista
--- Kraj citata ---
pricamo o runneru 2000
naci tvoj sekundar mi je prakticki isto koda sam uzo i neki primar...i na ovom ostavim seriski primar
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2009, 17:13:57 ---pricamo o runneru 2000
naci tvoj sekundar mi je prakticki isto koda sam uzo i neki primar...i na ovom ostavim seriski primar
--- Kraj citata ---
Da.
S tim da ce buka biti manja jer (obzirom da sve dulje getribe imaju ravne zupce) se sekundar vrti oko 3 puta sporije od primara.
Primar se cuje poprilicno (kao kad auto ide u rikverc - jer su i na rikverc u autima ravni zupci getribe, samo na 10000+ okretaja ;D )
Ovaj moj sekundar mozes poslije i izvaditi kako si ga i stavio i vratiti originalni bez posebnog alata ili prese.
R@kija:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Veljača, 2009, 17:18:45 ---Da.
S tim da ce buka biti manja jer (obzirom da sve dulje getribe imaju ravne zupce) se sekundar vrti oko 3 puta sporije od primara.
Primar se cuje poprilicno (kao kad auto ide u rikverc - jer su i na rikverc u autima ravni zupci getribe, samo na 10000+ okretaja ;D )
Ovaj moj sekundar mozes poslije i izvaditi kako si ga i stavio i vratiti originalni bez posebnog alata ili prese.
--- Kraj citata ---
sa ovim gore setupom i tvojim skundarom kolka bi mi bila kranja...ovak otprilike po njegovom satu a kolko po gpsu...bi bilo vise od 100 prave :icon_scratch:
3alfa3:
--- Citat: rakitje00 - 21 Veljača, 2009, 17:31:46 ---bi bilo vise od 100 prave :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Naravno da bi isao preko 100 sa takvim setupom i duljom getribom. Imao bi vise okretaja od mene obzirom na spuh, a ja idem dosta preko 100 sa 13% duljom getribom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju