Tehnički kutak > Tuning skutera

polini corsa-preformanse

<< < (2/21) > >>

Crazy Kuree:
corsa je jača od replice za 1 ks. 2 karike od koji jedna čini mi se za nikasil  :dontknow: dobije se svjećica igličasti i lamelice uz taj kit

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Veljača, 2009, 17:33:43 ---corsa je jača od replice za 1 ks

--- Kraj citata ---

Na istom motoru, karbu, usisu, spuhu, prijenosu, temperaturi, tlaku, vlazi, nadmorskoj visini...?

R@kija:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Veljača, 2009, 17:33:43 ---corsa je jača od replice za 1 ks. 2 karike od koji jedna čini mi se za nikasil  :dontknow: dobije se svjećica igličasti i lamelice uz taj kit

--- Kraj citata ---
za iglicasti i svjecicu znam...a za lamelice neznam...

--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2009, 17:36:00 ---Na istom motoru, karbu, usisu, spuhu, prijenosu, temperaturi, tlaku, vlazi, nadmorskoj visini...?

--- Kraj citata ---
kaj sve to ovisi o preformansama????

JEL ZNA KO JEL IMA TAJ KIT U GIGANTU

3alfa3:

--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2009, 17:38:27 ---kaj sve to ovisi o preformansama????

--- Kraj citata ---

To je samo ono cega sam se odmah sjetio....

Moze i nastavak...
Skvis, zazor karika, kompresija, temperatura termo grupe...

Pravo mjerenje bi bilo kad bi se na istom skuteru isti dan mjerilo par replika i par corsi, nastelalo ih se savrseno i onda vidio prosjek.
Za nas obicne smrtnike koji kupimo jedan kit, ne postelamo ga do savrsenstva je zapravo razlika izmedju replike i corse nikakva

Crazy Kuree:
piše da je snaga do 14 ks a za replicu do 12.5 ks po scotter attack mjerenju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju