Tehnički kutak > Tuning skutera
runner gas
Nikon:
meni ista stvar bila ... evo taman napravia...
zamini sajlu... moze bit da se unutra negdi rascvala i zapinje...
Drnda:
--- Citat: Početnik - 20 Veljača, 2009, 20:16:42 ---kod mene je karburator taki da ima gore poklopac na 2 vijka i unutra je opruga koja bude dobro stisnuta... neznam kako je kod tebe ali ako ti otvaro tak poklopac moguce da se opruga ispruzila, digla poklopac i onda se sajla povukla i za sobom klipic i da je sada zaglavio negdje... skini filter zraka i vidi kako klipic stoji, mora bit dignut samo par milimetara
--- Kraj citata ---
nije isti karb za 2t i 4t skutere :icon_thumright:
nikada nisam prckao oko takvih karbova pa stvarno neznam, ali ako vraca sajlu i sve lagano ide nije jako tesko odvrnuti rucku gasa, mislim da je problem do karba...
Rossi:
meni se to desilo prosli put kad sam runnera sastavljo...bilo je to da nisam dobro postavio klipic u karb i zapinjo je klipic ...tj onu izbocinu unutar onog mjesta gdje ide klipic nisam poklopio sa onom izbocinom na klipicu ..i motor je cim das gas ili ga upalis u full gasu i tako ostane,a poslije kad sam i nastimo normalno opet je klipic ostajao gore jer je bio se iskrivio na jednom mjestu i zapinjo...uglavnom ti je do toga...znaci ili klipic ili pogledaj oko igle,sajle na karbu kako si je postavio i to...
Po?etnik:
--- Citat: Rossi - 21 Veljača, 2009, 13:17:30 ---meni se to desilo prosli put kad sam runnera sastavljo...bilo je to da nisam dobro postavio klipic u karb i zapinjo je klipic ...tj onu izbocinu unutar onog mjesta gdje ide klipic nisam poklopio sa onom izbocinom na klipicu ..i motor je cim das gas ili ga upalis u full gasu i tako ostane,a poslije kad sam i nastimo normalno opet je klipic ostajao gore jer je bio se iskrivio na jednom mjestu i zapinjo...uglavnom ti je do toga...znaci ili klipic ili pogledaj oko igle,sajle na karbu kako si je postavio i to...
--- Kraj citata ---
upravo to sam pricao ... ja mislim da klipic zapne jer se makne s one "klizne staze"
DevMichele:
ehh sad da ja skuzim sta je klipic hehe btw hvala carevi ste :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju