Tehnički kutak > Tuning skutera
runner gas
DevMichele:
evo doso danas do svoje rakete da cu je upalit kad ono vergla al nece upalit nikako a nov akumulator... ja sta cu uzeo malo benzda i ubacio na karb tamo ispod onog limenog klinca i tamo di je ona susta ugl ubacio ja malo benza zatvorio i on upali i radi on dobrih 5 min na centralnoj spustim ja njega a on ko lud pun gas i u zid sarecu da sam kocio pa mu nista nije ...sad me zanima sta ej bilo da je sam gas dodavao a sajla nije nije zapela pokusao sam jos par puta poslje ali nista a strah me klipa da radi pun gas ovako hladan pa sam ga odmah ugasio ..ljudi pomozite :icon_scratch:
3alfa3:
Vjerojatno ti nesto pritisce sajlu kad spustis motor sa nogare. Pogledaj da li je tako
DevMichele:
pogledao sam nije jer sad kad je i na nogari pumpa gas ljudi pomozite :hmh: :angry7:
Aleks:
Mozda si krivo slozio sajlu gasa kada si ustrcavao bengu u karb, rastavi taj dio i vidi dal je sve sjelo na mjesto.
huligan08:
skini sajlu stavljaj ulje u u nju, i razradi,pogledaj da se nije pocela racvat(ako je odmah kupi novu), stavi ulja ili masti u centralni kliupic na sajli, dobro ocisti klipic u karburatoru i podmazi sajlu od ulj i mora valjati!!!!! pogledaj i rucku od gasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju