Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota

<< < (23/30) > >>

dino_sk:
opći dojmovi danas :

tomma i Phive  :notworthy: :toothy12: kraljevi   :hail:
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , sfušo lakiranje sp-a totalno  :laughing3:
winder i chupsy izludili phive-a sa stelanjem fazera  :laughing7:
ostali ok  :icon_thumright:

aerox92:

--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2009, 21:30:05 ---opći dojmovi danas :

180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , sfušo lakiranje sp-a totalno  :laughing3:

--- Kraj citata ---
xaxaxaxa

Bruno1990:

--- Kraj citata ---
cuo sam pricu da su ga izludili hehehehe  :notworthy:

hahahaha  :toothy9:

180fxr:

--- Kraj citata ---

Kaj sam ja lud???????????????????????????? pa normalno se vozim po gradu...  :toothy3:    Ma sve je to ok... ja samo nekuzim zas se mario kad smo krenuli od rotora vozio nit 50... doslovce ga je mato jeeeebeno prao s runneroma a on sa stalkerom... nemoj mi sad brijat bio je hladan itd.... :icon_tongue:   Ma gle.... ja sam reko .. idemo na baumax i bok... niste mutavi da neznate di je baumax....... doduse neki kao sven i phive su stali kod BAUHAUSA :laughing1:  pa sam im reko "kaj ste mutavi debili" ovo je bauhaus a mi idemo na baumax,a oni meni: kaj nisi reko   :BangHead: :BangHead: :BangHead:  A REKO SAM KAD SMO KRENULI OD BILLE.... i jos je chupsy reko na kremicu bauMAX ... al dobro... stigo sam stat irec im da su malo zalutali... :icon_biggrin: 

Joj AJDE BOK... I duvnjak sam i pijan...ajde laku noc....pusa :toothy3:

180fxr:

180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu ,

kAKVA JE TO EKIPA?????

i da ...ovo od chupsy i wayndera je bilo totalno kretneski al stvarno totalno retardirano ko da imaju 5 godina... mislim decku sjebavat kuplung...motat sajlu od istog oko papucice i skidat lulu s svjecice..... mislim stvarno  :redface:     Ja sam POPIZDIO   ali on je smirivo situaciju... ali to sto su oni radili nikako nije bilo u redu......     

Chupsy imas mius kod mene.... :laughing1: :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju