Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Subota
dino_sk:
opći dojmovi danas :
tomma i Phive :notworthy: :toothy12: kraljevi :hail:
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , sfušo lakiranje sp-a totalno :laughing3:
winder i chupsy izludili phive-a sa stelanjem fazera :laughing7:
ostali ok :icon_thumright:
aerox92:
--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2009, 21:30:05 ---opći dojmovi danas :
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , sfušo lakiranje sp-a totalno :laughing3:
--- Kraj citata ---
xaxaxaxa
Bruno1990:
--- Kraj citata ---
cuo sam pricu da su ga izludili hehehehe :notworthy:
hahahaha :toothy9:
180fxr:
--- Kraj citata ---
Kaj sam ja lud???????????????????????????? pa normalno se vozim po gradu... :toothy3: Ma sve je to ok... ja samo nekuzim zas se mario kad smo krenuli od rotora vozio nit 50... doslovce ga je mato jeeeebeno prao s runneroma a on sa stalkerom... nemoj mi sad brijat bio je hladan itd.... :icon_tongue: Ma gle.... ja sam reko .. idemo na baumax i bok... niste mutavi da neznate di je baumax....... doduse neki kao sven i phive su stali kod BAUHAUSA :laughing1: pa sam im reko "kaj ste mutavi debili" ovo je bauhaus a mi idemo na baumax,a oni meni: kaj nisi reko :BangHead: :BangHead: :BangHead: A REKO SAM KAD SMO KRENULI OD BILLE.... i jos je chupsy reko na kremicu bauMAX ... al dobro... stigo sam stat irec im da su malo zalutali... :icon_biggrin:
Joj AJDE BOK... I duvnjak sam i pijan...ajde laku noc....pusa :toothy3:
180fxr:
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu ,
kAKVA JE TO EKIPA?????
i da ...ovo od chupsy i wayndera je bilo totalno kretneski al stvarno totalno retardirano ko da imaju 5 godina... mislim decku sjebavat kuplung...motat sajlu od istog oko papucice i skidat lulu s svjecice..... mislim stvarno :redface: Ja sam POPIZDIO ali on je smirivo situaciju... ali to sto su oni radili nikako nije bilo u redu......
Chupsy imas mius kod mene.... :laughing1: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju