Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Subota

<< < (22/30) > >>

aerox92:

--- Citat: robert - 21 Veljača, 2009, 20:17:34 ---pa raspravlja se o tome da ima neodgovornih mulaca koji pri ovakvim vožnjama dovode ne samo sebe u veliku opasnost nego i druge!

--- Kraj citata ---
razumijem al idu u weliki spamm ...neka preko pm se swadjaju

robert:
a vidim! ja sam već prošle godine donio odluku da idem sam ili sa odabranom ekipom na vožnje pogotovo duže a i ove po zagrebu.
treba paziti na ljude sa slabijim mašinama i voziti se onako da oni ne ostanu sami a pogotovo nesmje se njih dovoditi u opasnost(autoput i slične gluposti)

Tomma:

--- Citat: blopuh1@htnet-dsl - 21 Veljača, 2009, 18:32:46 ---Tomma pa di si otišo za zaprešić pa nisi jako zaosto iza mene ja sam se vozio 90 uz plitvice

--- Kraj citata ---
Pa kad smo krenuli od rotora ,svi se po plinu opalili,i ja sam bio s vama,ali sam pogledo iza i vidio maria da je iza mene 500m i usporio sam,da ga me stigne.....

Phive:

--- Citat: robert - 21 Veljača, 2009, 20:17:34 ---pa raspravlja se o tome da ima neodgovornih mulaca koji pri ovakvim vožnjama dovode ne samo sebe u veliku opasnost nego i druge!

--- Kraj citata ---
frende ne pricaj gluposti jer sam se vozio daleko ispod ogranicene brzine!!sry mato al fkt ja sam se polako vozio pustio svena napred jos da vidim di ste i nigdje vas nisam vidio :(

robert:

--- Citat: Phive - 21 Veljača, 2009, 21:23:00 ---frende ne pricaj gluposti jer sam se vozio daleko ispod ogranicene brzine!!sry mato al fkt ja sam se polako vozio pustio svena napred jos da vidim di ste i nigdje vas nisam vidio :(

--- Kraj citata ---
polako po autoputu? :duckie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju