Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Drnda:
mozda moze i ovaj na manjem broju, nisam pokusavao., al svi traze 8 bara da ju odviju
marin-w:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Kolovoz, 2011, 21:58:40 ---da imam i ja 10m crijeva, ono deblje plavo armirano.. i sa njim i radim.. imam i 5m onog plasticnog uskog narancastog crijeva , ali ono je vecinom kad mi se neda razmotavat ovo vece za napumpat gumu ili ispuhati nesto, jer mi je onako umotano oko nosaca kompresora pa mi je uvijek tu...
--- Kraj citata ---
Ista stvar kod mene...
ivanzd:
ja sam sad kupio spricu platio 1200 kn. profesionalna. kupio sam 1 jači pištolj(1300kn) manji pištolj i čegrtaljku(1400).prezadovoljan sam. to sam kupio i koristio sam na kompresor od kamiona.sad mi treba napokon i jedan kompresor. vise mi ne treba za neke velike potrebe,sad samo za skidanje variomata i tako to. zanima me koji kompresor da kupim. da mogu s njim skinut variomat sa skut,odarbat skuter itd. nemojte neku veliku cijenu,jer nemam sad para na bacanje,ipak mi treba samo za svoje potrebe.
ziloryder:
--- Citat: ivanzd - 15 Rujan, 2011, 21:08:48 ---ja sam sad kupio spricu platio 1200 kn. profesionalna. kupio sam 1 jači pištolj(1300kn) manji pištolj i čegrtaljku(1400).prezadovoljan sam. to sam kupio i koristio sam na kompresor od kamiona.sad mi treba napokon i jedan kompresor. vise mi ne treba za neke velike potrebe,sad samo za skidanje variomata i tako to. zanima me koji kompresor da kupim. da mogu s njim skinut variomat sa skut,odarbat skuter itd. nemojte neku veliku cijenu,jer nemam sad para na bacanje,ipak mi treba samo za svoje potrebe.
--- Kraj citata ---
Bauhaus 24l 500kn sa dodacima za pumpanje gume, price i propuhivanje pise dole (provjerena kvaliteta) :icon_thumright: super se cini i taj cu si i ja uzest
Drnda:
nije bas za farbat, ali moze se i s njim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju