Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
Ada:
Drugari moze li preporuka za spricu za kompresor uzeti ove klasicne ili nesto bolje, kakva su vasa iskustva sa njima.
Hvala komp je 50 l
Lezz22:
jeftine sprice od 100-200kn izbjegavaj jer nisu od koristi, ja sam novu parkside spricu bacio u smece i jos jednu koju za sam dao 150kn, na kraju kupio polovnu spricu za smijesne pare koja inace kosta 2000kn i radi odlican posao.
Ako vec kupujes novu kupi u rangu od 500kn jer se nadju ok sprice za te pare
Ada:
--- Citat: Lezz22 - 12 Travanj, 2020, 13:14:29 ---jeftine sprice od 100-200kn izbjegavaj jer nisu od koristi, ja sam novu parkside spricu bacio u smece i jos jednu koju za sam dao 150kn, na kraju kupio polovnu spricu za smijesne pare koja inace kosta 2000kn i radi odlican posao.
Ako vec kupujes novu kupi u rangu od 500kn jer se nadju ok sprice za te pare
--- Kraj citata ---
Moze neka preporuka model i koju diznu? jer ovaj cijenovni rang od 500kn je poprilicno velik.
Danijel4x4:
Uzmi neku HVLP špricu, a dizna 1,2 ti je taman (od 1-0 do 1.5 moze proc)
evo, tu imas dobar izbor:
http://www.telack.com/shop/index.php?route=product/category&path=35_36
dado_mhr:
Ja imam abac 100l pa je ono za lakiranje je i okej jel ima dost dobar protok zraka! Ali isto samo za element dva od auta, nemos cili auto potegnuti. Uzeo sam ga prije nekih 10 godina i dan danas je top, nekih 4 tkn je bio!
Neki dan sam kolegi isao krov lakirati, imao je mali 30l mislim. Borba teška! Polje uzet polovan a veći nego ove male po centrima!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju