Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
skoda90:
Ja uzo u pevecu 15m cca 120kn ali ravno imas i spiralna raznih velicina,isto tako i u metrou imas crijeva
Poslano sa mog F3111 koristeći Tapatalk
ivano_007:
--- Citat: Grale - 23 Ožujak, 2017, 04:48:53 ---Preporuke za crijevo za kompresor? Imam 24 litreni, treba mi neko duže, bar 5 m, bilo bi dobro ono spiralno, al svejedno. Korištenje za ispuhivanje i slične stvari, zračni alat tipa pištolj ni nemam, nije mi ni potreban.
--- Kraj citata ---
Onda uzmeš najjeftinije narančasto spiralno, 100injak kn, svako je isto tj. 90% njih je isto
3alfa3:
jedino sto spiralno od 5 metara bas i nije 5 metara u praksi. Je ono 5 metara, ali samo ak ga se nategne do kraja, a to je nemoguce.
Tako da treba pazit na to ako je trazena duljina blizu nazivne od crijeva.
Grale:
Krivo sam se izrazil, najviše me zanima koji fi crijeva bi bilo dobro uzet?
3alfa3:
--- Citat: Grale - 23 Ožujak, 2017, 16:41:08 ---Krivo sam se izrazil, najviše me zanima koji fi crijeva bi bilo dobro uzet?
--- Kraj citata ---
Sto veci, ja uzeo u pevecu 9mm i razlika je nebo i zemlja u odnosu na 6mm kojeg isto imam. Nije ni cudo, razlika u povrsini 6 i 9mm je vise od duplo.
Ali realno, 24l kompresor, samo za ispuhat.... Nebitan je promjer crijeva, glavno da je sto jeftinije i da mu je duljina dovoljna (najozbiljnije to mislim)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju