Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kompresor zraka - preporuke
ivano_007:
Da. Sljedeći cjenovni rang je preko 600-700kn. Ovi do te cijene su svi slični (isti), stežu do 310Nm, 4 brzine, ista potrošnja zraka... kad sam ja planira uzet mislim da sam na ekupi.hr naša najjeftinije
caras:
Ae. Nema ni u pevca tog pistolja, ni baumax, ni solin grada...ne znam ni di bi gleda vise. Najjednostavnije mi se cini narucit tako priko neta, ima ih na e-alati stranici.
A jos jedno pitanje..moze li odvidat maticu prednjeg lancanika na motoru taj pistolj na kompresoru od 50 litara ? Ne znam koji mi je promjer crijeva za zrak.
ivano_007:
Čudno kako nema u Građe :icon_scratch:
Nemoj toga iz Baumaxa uzet (troši više zraka), u Peveca ga nisam ni ja nikad uvatio, barem kod mene. U Građe bi tribalo bit toga, tu su pod markom ERBA, to je odlična marka alata, čak ima ono pakiranje bez udarnih gedora i dođe nešto jeftinije. Po meni, ako nije za profi uporabu nego ovako po motoru radit, onda ti udarni gedori i ne trebaju. Ma naruči sa e-alata ili e-kupi, to ti je najisplativije.
Meni na 50l kompresora, ovaj pištolj iz Baumaxa koji je ka malo lošiji i 9mm crijevom odvidava sve po motoru. Glavčinu, letvu volana... sve
U Metrou nisam viđa nikakve pištolje, u Brodomerkuru nisam viđa pištolje. Ako ti je hitno uzmi s e-alata, ako nije, onda čekaj da dođe u LIDLA (komplet set sa gedorima 220kn), al ko zna kad će doć, dođe svako 3-4 mjeseca, a prošli put je bilo u 10.-om mjesecu. Tako da bi sad trebalo kroz 2. il 3. misec opet toga bit
caras:
Nema u Grade, jucer gledao :icon_biggrin:
A narucit cu priko e- alati, ne mogu cekat vise... ne mogu gledat kompresor kako samo stoji u garazi :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Best buy je lidlov parkside za 220kn al njega neće bit do kraja godine jer bude samo kad je ta akcija zračnog alata oko 10-11mj.,ja imam dss 260 i zadovoljan sam,kupljen u pevcu,ak nema kod tebe pitaj da ti iz zagreba povuku jednog jer ih tu ima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju