Tehnički kutak > Tuning skutera
TUNING GILERA 70
180fxr:
Ja bi grunuo gore bgm prednji far i zadnji s ledicama... :laughing1:
sven_vx:
--- Citat: 180fxr - 18 Veljača, 2009, 19:50:49 ---Ja bi grunuo gore bgm prednji far i zadnji s ledicama... :laughing1:
--- Kraj citata ---
ahahahahahha koj car.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Rossi:
--- Citat: huligan08 - 18 Veljača, 2009, 19:38:53 ---IMAM SREDENU GILERU. MOJE POSTAVKE SU GIANNELLI REVERSE, POLINI SPORT, 17.5 DELORTO DIZNA 72, MALOSSI MULTIVAR,ROLE 7.2 EVOLUTON LEZAJEVI, DESO SVJECICA, RED SPUNGE. STA DA STAVIM DA DOBIJEM VISE NA KRAJNOJ? IDE 96 PO GPS PO SATNICI 118KMH?
--- Kraj citata ---
da nije ta dizna premala slucajno ?? koliko ja znam treba oko 80-85 na taj setup...barem tako su meni svi preporucili na forumu...a setup je yasuni r ,malossi sport ,karb 17,5 isto...multivar i ostala sranja...
aeroxtuning:
preporuka,stavi yasuni r,karb 19 i eventualno deltu,super bi dosla produzena getriba :D
Brla:
--- Citat: Rossi - 18 Veljača, 2009, 20:01:17 ---da nije ta dizna premala slucajno ?? koliko ja znam treba oko 80-85 na taj setup...barem tako su meni svi preporucili na forumu...a setup je yasuni r ,malossi sport ,karb 17,5 isto...multivar i ostala sranja...
--- Kraj citata ---
možda je ostavio lulicu u airboxu :dontknow:
--- Citat: aeroxtuning - 18 Veljača, 2009, 20:11:37 ---preporuka,stavi yasuni r,karb 19 i eventualno deltu,super bi dosla produzena getriba :D
--- Kraj citata ---
i za to bude iskeširo 3 soma kuna i kolko bude dobio krajnje???
Huligan - najjeftiniji i najefikasniji način je da staviš produljenu getribu....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju