Tehnički kutak > Tuning skutera

TUNING GILERA 70

<< < (3/5) > >>

dino_sk:

--- Citat: aeroxtuning - 18 Veljača, 2009, 20:11:37 ---preporuka,stavi yasuni r,karb 19 i eventualno deltu,super bi dosla produzena getriba :D

--- Kraj citata ---
nevidim razloga mijenjat spuh  ::) ::)  :dontknow:,karb mu je sasvim dovoljan za base setup a potrebe za deltom nema na base-u
kao sto sam ti napisao javi se 3alfa3 -u  :icon_thumright:

aeroxtuning:
sumnjiv mi je gianelli,osim shota.pa ako zeli krajnju nek samo stavi getribu,a ako zeli i ubrzanje i krajnju,valjalo bi i ovo drugo...

Brla:
reverse je malo slabiji od R-a

Losinj:

--- Citat: Brla - 18 Veljača, 2009, 20:39:57 ---reverse je malo slabiji od R-a

--- Kraj citata ---

hmmmm dali je malo?

ustvari da vam kazem o cem se tu radi jer huligan nije sve napisao ocito mu se nije dalo ;D inace motor njegov ide ko mutav....al ono sto sam htjeo rec ,ima 7,2 gr  i bjelu centralnu,moje misljenje je da je ovih 7,2 malo pretesko i da bi trebalo probat s laksim sad neznam s kolko laksim,,,,zato ste vi tu :icon_biggrin:,dalje neznam kolko je pametno stavljat duzu getribicu jer auspuh koji ima zapravo nije reverse nego giannelli extra sa topom od reversa koji i nije tolko jak barem ne za eventualno neko pristojno produljenje....tako ja mislim a dal sam u krivu prosudite vi... :redface:

huligan08:

--- Citat: 180fxr - 18 Veljača, 2009, 19:50:49 ---Ja bi grunuo gore bgm prednji far i zadnji s ledicama...  :laughing1:

--- Kraj citata ---

koliko trazis za far?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju