Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
perin runner.. by KF
aeroxtuning:
koji kit sad ide gore?
aeroxtuning:
aha,mhr od jurce :) jbg,nisam vidio :D lijepo ce to ici sa c16,a i trajat ce duze nego da ides stavit jaci spuh :) super setup :icon_thumright:
aeroxtuning:
--- Citat: dino gp1 - 02 Listopad, 2009, 21:21:54 ---Ma nije to pretjerivanje, jedan c20 ili r 1200 bi legao na taj setup ko budali šamar :icon_biggrin:
Druga stvar je što taj spuh nema ni godinu dana pa ćeš ga zadržati i što ti nije bitno izvući max iz kita...
--- Kraj citata ---
a r1200 je odprilike u rangu sa c16 joj sto skupljam postove :toothy12: :toothy12:
perica_46:
--- Citat: aeroxtuning - 04 Listopad, 2009, 21:37:29 ---a r1200 je odprilike u rangu sa c16 joj sto skupljam postove :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa eo kodmene si ih skupio vec 3 na gluposti... zezanje naravno, da kupio sam od jurce, decko mi dofuro autom u dom iako je kasnio dobrih 35 min, dogovor je bio u 5 a on je doso oko lapo 6 al nebitno, sve sto je dobro vrijedi pricekati!! heheh koliko sam vidio kit stvarno nije nista radio, kontam da to jos nije ni razrađeno kak bog zapovjeda, maltene novo. sad i za svagda, ostaje c16, ne namjeravam ga mjenjat... et :happy3:
perica_46:
eo sastavili pilicu, juce bilo malo sarafanja, nismo skidali blokove, samo smo nakačili cilindar i spuh i toeto... slike stavim popodne, ima zanimljivih :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju