Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
perin runner.. by KF
perica_46:
e gumeni, mojne da njaške!! heheh eo danas dosla kita, koliko sam vidio ni jednog risa, decko (jurca) mi fino dofuro i sve 5. ugl, jedino sam se izbezumio kad sam vidio kolika je rupa za ispuh, brateeee, rupcaga!!!! @ dino, pa imam c16 i 21 karb... nedovoljno :toothy12: :toothy12:
dino gp1:
--- Citat: perica_46 - 02 Listopad, 2009, 19:19:10 ---e gumeni, mojne da njaške!! heheh eo danas dosla kita, koliko sam vidio ni jednog risa, decko (jurca) mi fino dofuro i sve 5. ugl, jedino sam se izbezumio kad sam vidio kolika je rupa za ispuh, brateeee, rupcaga!!!! @ dino, pa imam c16 i 21 karb... nedovoljno :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma mislio sam da ćeš uzeti neki jači spuh :icon_thumright:
perica_46:
--- Citat: dino gp1 - 02 Listopad, 2009, 19:57:39 ---Ma mislio sam da ćeš uzeti neki jači spuh :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a necemo sad pretjerivat, auspuh nema ni godinu dana, ostat ce on... ma znam da se sad nece moc izvuc max iz kita al to mi je u neku ruku i doro, radilica nije bas prejaka, tak da ce to fino bit odn malo duze bi trebalo trajat. eto gumeni, sljedeci vikend donosim masinu pa da montiramo! bice pivcugeeeee :toothy3: :toothy3:
dino gp1:
--- Citat: perica_46 - 02 Listopad, 2009, 20:15:45 ---a necemo sad pretjerivat, auspuh nema ni godinu dana, ostat ce on... ma znam da se sad nece moc izvuc max iz kita al to mi je u neku ruku i doro, radilica nije bas prejaka, tak da ce to fino bit odn malo duze bi trebalo trajat. eto gumeni, sljedeci vikend donosim masinu pa da montiramo! bice pivcugeeeee :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Ma nije to pretjerivanje, jedan c20 ili r 1200 bi legao na taj setup ko budali šamar :icon_biggrin:
Druga stvar je što taj spuh nema ni godinu dana pa ćeš ga zadržati i što ti nije bitno izvući max iz kita...
perica_46:
a gledaj, sad da uzimam neki jaci spuh trenutno nema smisla, kodnas ih fala bogu nema polovnih a sad da za novi dajem preko 2 milje, neznam sam odakle mi :happy6: a i nije mi sad da zelim izvuc neki max, to mi je malo za proterat kad dodjem vikendima ciku da se malo izguštam. mozda cak sastavljanje ovaj tjedan, vidicemo... a ne nece mi susjedi zamracit :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju