Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

perin runner.. by KF

<< < (25/28) > >>

pralas:
perice de mi reci jel jos uvijek c16 gore i ako se ne varam mhr team ili turpijana replica?

perica_46:
c16 je gore, al sa kitom si fulo, nije ni team ni replica... heheheheh imam pravi MHR, jedna karika i tak to... to bi bio vrh midrejsa il tak nesta

doritos:
slabiji nesto od Team1...oko 18-19ks :icon_thumright:

pralas:

--- Citat: perica_46 - 13 Svibanj, 2011, 00:47:10 ---c16 je gore, al sa kitom si fulo, nije ni team ni replica... heheheheh imam pravi MHR, jedna karika i tak to... to bi bio vrh midrejsa il tak nesta

--- Kraj citata ---
aha,zaj#bo sam se,mislio sam napisati samo MHR ali sam slucajno napisao i team...
ajde sklepaj to pa da mozemo đir nabaciti ;)

perica_46:

--- Citat: doritos - 13 Svibanj, 2011, 00:51:38 ---slabiji nesto od Team1...oko 18-19ks :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a SA kaze 20-21 ali konj vamo tamo, sve je to isto... a jbga, team je skuplji 60-ak evra a to mi bas i netreba... to za sobom povlaci odma jace (skuplje) djelove a nemislim vise pretjerivat ko prije... eo juce skinuta guma, fala bogu pa na raneru NEMORAS skinit auspuh da bi skinio gumu i felgu i NISAM se izje*o sa nosacima (šarafima) od auspuha posto su mi oriđiđi rupe na blokovima sje*ane pa je to stezano sa par matica, ugl, raner je KF....  :happy3: ako bog da, danas pridvece neko teranje  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju