Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

perin runner.. by KF

<< < (24/28) > >>

perica_46:
rolice.. hmmmm, neam pojmaaa  :toothy12: gumijeva vaga nije bas jako tocna pa nismo mogli izvagat a nisu bili novi tako da stvarno neznam.... a oprugice su plave, dosta je to.

i mala nadopuna, stigo mi usis, onaj stejđov vi fors, nisam ga imo jos prilike isprobat, al kolko košta, mobi bi bar 5 konja dobit!! etogac :toothy10:

gumy:
rolice su 3.7 rms, imao sam te i 4.1 i radile su identično. tak da ono
hahahhahaa

perica_46:
eeee eo danas napokon montiran usis marke faza 6.. skuter se preporodio!! cim sam ga upalio, odma se vidilo (culo) da drukcije radi, bolje prima gas, ma ja prezadovoljan!! jedina mana mu je cijena, brate, ipak ne vrijedi 52 evra!! al eto, kupljen je i sad letiii  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

perica_46:
eo kako dolazi lijepo vrijeme, i ja se zazelio svoje skuje.... trebalo mi je jedno 5 min kurblanja, noga mi otpala, nozica se vise nije sama vraćala al upalio i sad ga ja pustim da radi ovo ono, grijem ga posto bas duuuugo nije radio i malo protero po dvoristu al je*o ga pas, nesto mi na startu ispucava iz auspuha, kasnije je razvrti al zesce me zaebava u startu... kontam da je nesto do paljenja u k*rcu, sad je novo u nabavci pa cu stavit koji video il tak nest...

wonderkid:
promjeni svjecku za svaki slucaj :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju