a napokon sam skinuo paučinu sa tayfunka.....iz par razloga; zatoplilo je i starci su mi opet počeli držat lovu u kućnom sefu(ovo nie poziv delikventima s foruma da mi ulete u kuću) tak da si svako malo mogu uzet pokoju europsku novčanicu roza boje da si uzmem 172 mhr-a,25-icu.....i naravno da preživim nadolazeći tjedan!!!!
više nie u igri makina fxr,već je kupljena makina sa srke 150 sa mhr radilicom,delticom,multivarom,komplet zadnja felna sa sistemom za disk kočnicu........nabavljene su imaske od NRG-a mc2(thnx bebe sr)....zadnjih par dana ni ne izlazim iz podruma jel stalno varim fenom plastike(jbte smrad topljene plastike je neizdrživ,sad si barem mogu zamislit kako smrdi u pederskim jazbinama
) i portam blokove(konkretno moram sredit samo usis, dio kod kanala je narx odradio vrhunski) a usis je doslovno netaknut......inače ova makina je prie bila od zeke sa SS-a(trenutno AHMED),čuo sam se s njim prie kupnje mašine i dečko je ful ispravan(stvarno ne znam zašto ga DRALE ne voli i zašto je na SS-u konstantno otvarao topice - danas bili u lovu,knock,knock....),lik je ful ispravan......makinu mi je prodo moj prijatelj bojan po kvartovskoj cijeni......slikice čim ufektam koju kap krvi i naravno vremena!!!!
STAY GUTENBERG