Zanima me kako da pojačam snagu motora na svojoj Tici(boatianu)??
Dragi moj, kako vidim, ovde sve sami stručnjaci i zajebanti
Ja ću ti preneti moje iskustvo: Kupio sam novog Max-a Sprint-a pre dva meseca. Odmah mi je palo u oči da po ravnom, a naročito nizbrdo ide perfektno. Ali uz brtdo, k'o puž, do se ne zalaufa. S obzirom da ženu, povremeno da vozim na pijac
, morao sam nešto da preduzimam. Kupio sam kit od, navodno, 80ccm. i ugradio ga. Osetilo se odmah da ima više snage ali nedovoljno benzina, što je i logično. Malo trokira na nižim obrtajima, štuca, guta knedle, ali kad se zalaufa, ide dobro. Sada čekam novu, širu diznu za krb. i kada je ugradim videću da li je to ono pravo. Što se tiče drugih performansi ne mogu ti ništa reći jer me to nije ni interesovalo. A tebi, i svim drugim uspaljenim glavama preporučujemm da se ne igraju glavom. Ti motori nisu projektovani za veće brzine i napore. Deca ginu i sakate se zato što vile da jurcaju k'o muve bez glave. Do duše nisam ni ja bio bolji u vašim godinama a li uslovi su onda bili nmogo povoljniji. Manje saobraćaja i vozači (kola)mnogo pažljiviji. Nedavno sam negde na sajtu pročitao ispovest jednog >>>reklamiranje<<