Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kako pojačati snagu motora na Boatianu???
frenky:
Stavi si kit 80 ccm (imas ga za kupit u zg, u ducanu "bibi kart",oko 700 kn) i stavi gore auspuh leo vince,diznu 90 i gljivu...po mogucnosti i roliceto ti je sve oko 1600 kn..i da vidis 80-90 km/h... :super:
Matori:
Ajd sve je to za 10 !!!
Samo kakve veze ima ZX sa 4T !!!
Dobit ces ali jedno veliko NISTA sa tim auspuhom - samo dobijes dzep prazniji za cca. 1200-1300kn nebitno-a cak mu ni zvuk neces promijeniti bog zna koliko !!!
Ako vec i hoces nesto sa spuhom onda bolje otvori njegov i preradi ga da imas bolji protok-a ujedno ce i zvuk promijeniti a dobit ces bar nesto- i to definitivno vise nego sa "ZX-om NA 4T masini" - e ajd da i to cujem !!!
Eventualno gljiva-ali onda moras i malo vise goriva osigurati da nebi bilo cvikanja !!!
Giz:
To što se spominje LeoVince ne znači da se spominje ZX u tom kontekstu... Barem ja nisam vidio da je itko spomenuo ZXa..
Naravno da Leo radi i auspuhe za 4T mašine. ;)
A i tuning Boška je stvarno bacanje novaca. Em je mali, em ima malu gume koje su sranje, em ne koči, em ne skreče, poskakuje cijeli... Ma nema to smisla. :sad3:
Matori:
--- Citat: Početnik - 17 Veljača, 2009, 20:59:34 ---zx na baotiana? zar nije on 4t
--- Kraj citata ---
Evo ga Giz - samo ja nisam dobro formirao ono sto sam htio reci !!!
Ispricavam se ........
Giz:
Ma ok, i meni je kasno pa sam valjda pročitao malo krivo.
Ukratko, neče ZX nikako na taj scoot osim fleksom. lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju