Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako pojačati snagu motora na Boatianu???

<< < (9/13) > >>

frenky:
pa ne govori se ovdije o ZX...nije leo vince zx jedini proizvod marke "leo vince"....ima bas za kupit posebno leo vince auspuh napravljen za baotiana...

bur3k.inc:
ja na svom imam kit od 80cc, skracenog sachala, gljivu, diznu 88, rolice 5.1g i stavljene gume 110/80-10.. sasvim sam zadovoljan sa njim.. u startu je bolji od frendovog serijskog NRG-a sa rolicama od 4.7g a u krajnjoj mi jedva malo bijezi.. ove dvotaktne serijale skidam bez j**** ti sa njim.. :) me happy..

VoRdA_NRG_MC3:
moze se kinezic lijepo sredit, al ako na ovim dvotaktnim skuterima treba ulaganja a di tek na cetverotaktnim koji nisu neka posebna marka...

Matori:
da to se slazem s tobom-ali to sto i nisu neka marka znaci i dalekooo nizu cjenu skoro pa svega - jeste da i nije ni blizu kvalitet kao za ove pod imenom-ali i kolko para toliko i muzike !!!

A kit za baotiana kosta cca 700-800 Kn-auspuh mozes i sam preraditi i par sitnica i kod 4T se dosta toga dobije-pa i skoro sama maksimala !!!

A ako hoces prici maksimali 2T skutera - probaj sastaviti listu i cijene svega !!!

Ja ipak mislim da je daleeeeekooooooooo jeftinije za dotjerati 4T do maksimale nego 2T !!!
Samo misljenje !!!

animatrix:
hah, u pravu si.. maksimala 4t motoru je gotovo upola manje snage u odnosu na 2t iste kubikaze i istog broja okretaja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju