Tehnički kutak > Tuning skutera
Fucking SP ne pali OPET!!!
gokiSP:
i napravi tako... iridum nije dobra za razradu jer za nju smjesa mora bit perfektno postelana a za razradu moras malo pojacat ulje tako da za razradu stavi b9 i kad razradis i nastelas smjesu kako treba onda stavi ovu...
[SB]Replica 180:
@ fxr : da je sve vise manje ok, upalio bi sa superbosnom od 10kn, tak da ne izmisljate ova svjecica, ona... i sl!
i ko se tu boji prljat ruke ti ili chupsy?
gokiSP:
pa ja sam vozio sp-a sa super bosnom jedno 2 tj i super je radio... :laughing7: i to ne seriski...
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 18 Veljača, 2009, 16:44:29 ---pa ja sam vozio sp-a sa super bosnom jedno 2 tj i super je radio... :laughing7: i to ne seriski...
--- Kraj citata ---
pa to nije smjesno.super bosna je odlicna svjecica ali samo treba stavit dobru toplinsku vrijednost i ne radi nista slabije ili krace od ngk ili denso
fatal1ty:
Ja se baš nebi igrao s tim Super Bosna svijećicama,ajd na kosilicu i tak to...ali ne na skuter...vrh elektrode i sam dio svijećice koji ulazi u cilindar je duži milimetar-dva od NGK-a. Ja sam koristio silikonski NGK kabal sa rezistorom i B9EG svijećicu koja košta 45kn,za razliku od BR9EG koja je skuplja 20kn,tak da ak mi je rikla nije bio problem novu kupit,probaj tu opciju ;)
I da na tom silikonskom kablu i lulici mi nikada nisu oksidirali bakrene žićice,što nije bio slučaj kod serijskih gumiranih,plastičnih i sličnih inih kablova,lulica,itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju